Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Έχουμε πολλά να μάθουμε από το παιχνίδι»

«Έχουμε πολλά να μάθουμε από το παιχνίδι»

To γεγονός ότι αυτή η ήττα είναι ένα αποτέλεσμα που έχει πολλά να τους μάθει ξεχώρισε ο Jurgen Klopp από τον απόηχο της συντριβής με 5-0 από τη Manchester City στο Etihad.

«Έχουμε πολλά να μάθουμε από το παιχνίδι με την City» είπε ο Klopp. «Ήμουν πραγματικά θυμωμένος στο ημίχρονο. Όχι για το αποτέλεσμα τόσο, αλλά για το ότι τα παιδιά είδαν ότι με το 100% μας μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι πια σημαντικό, χάσαμε 5-0, ακούγεται τρελό, το ξέρω! Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θέλαμε, ήμασταν στο 60-70% μας»

«Κάποιες φορές είναι απίθανο μετά τη διακοπή των διεθνών – διαφορετικά συστήματα και θέσεις, έπαιξαν σε όλον τον κόσμο, δεν μου αρέσει αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε – αλλά είδατε ότι και η City δυσκολεύτηκε. Είχαμε πεντακάθαρες ευκαιρίες και τελικά δεχτήκαμε το γκολ εμείς, το ξεχάσαμε, συμβαίνει αυτό, αλλά μετά η κόκκινη κάρτα τους έδωσε το πλεονέκτημα. Όλοι ξέρουν ότι είναι κακό μέρος να βρίσκεσαι με λιγότερο παίκτη και το είδαμε αυτό οπότε προσπαθήσαμε να μείνουμε πιο πίσω, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως λογικό. Έχουμε να μάθουμε πολλά πράγματα από το παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε ό,τι έγινε, αλλά μόνο να μάθουμε και να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com