Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ox: «Μόνη μου επιλογή η Liverpool»

Ox: «Μόνη μου επιλογή η Liverpool»

Ως δύσκολη απόφαση γι’αυτόν περιγράφει την μετακίνησή του από την Arsenal ο Alex Oxlade-Chamberlain, όμως από την άλλη, πιστεύει πως η Liverpool ήταν ιδανική ομάδα για την συνέχει της καριέρας του. Ο Ox αρνήθηκε τόσο την ανανέωση στους Gunners όσο και την πρόταση της Chelsea, για να υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο με τους Reds και να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield, καθώς μόνο για εκεί θα άφηνε την Arsenal.

«Το πρώτο πράγμα που είχα μπροστά μου ήταν η δύσκολη απόφαση να αφήσω την Arsenal»

Ο Chamberlain στα κόκκινα της Liverpool
Ο Chamberlain στα κόκκινα της Liverpool

δήλωσε στο SkySports ο Chamberlain. «Αυτό ήταν το μόνο πράγμα πολύ δύσκολο για εμένα, αλλά η Liverpool μετά ήταν η μοναδική επιλογή σε θέμα του που θα ήθελα να παίξω. Η ομάδα και το πως νιώθεις ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό σύλλογο γενικότερα απλά μου έκαναν κλικ. Πιστεύω ότι έρχονται πολύ ωραία πράγματα και ειδικά με αυτόν τον προπονητή οπότε νομίζω ότι ήταν το καλύτερο για μένα να πιέσω ώστε να είμαι μέρος όλου αυτού και είμαι ενθουσιασμένος που τελικά έχω την ευκαιρία»

«Είναι πια ενθουσιώδες αλλά και περίεργο την ίδια στιγμή το να με αποκαλούν παίκτη της Liverpool» συνέχισε ο Ox. «Όταν περνάς τόσα χρόνια σε έναν σύλλογο συνηθίζεις τον περίγυρο οπότε κάθε αλλαγή είναι παράξενη και δύσκολη να συνηθίσεις αρχικά αλλά κοιτάζοντας μπροστά είναι κάτι που με ενθουσιάζει πραγματικά«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com