Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατηγορεί έμμεσα τη Liverpool ο Wenger;

Κατηγορεί έμμεσα τη Liverpool ο Wenger;

Υπονοούμενα άφησε ο Arsene Wenger για τη στάση κάποιων από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για την Arsenal στο προ σχεδόν δύο εβδομάδων παιχνίδι του Anfield.

Αυτοί οι ‘κάποιοι’ είναι οι παίκτες που τότε ήθελαν να αποχωρήσουν από τους Κανονιέρηδες, δηλαδή ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο Alexis Sanchez. Ο ένας από τους δύο μάλιστα πέτυχε το στόχο του.

«Δεν είναι κανείς αρκετά αφελής ώστε να σκεφτεί ότι τέτοια πράγματα δε θα συμβαίνουν. Ήρθαν αυτοί οι παίκτες σε επαφή; (με άλλες ομάδες) Φυσικά και ναι», δήλωσε o Wenger σύμφωνα με την Daily Telegraph.

«Δε μου αρέσει αυτή η επαφή να γίνεται τη μέρα ενός αγώνα, αλλά μάλλον είναι αναπόφευκτο.»

«Η Γαλλία έπαιξε κόντρα στην Ολλανδία την τελευταία μέρα των μετεγγραφών. Πραγματικά, νομίζετε ότι ένας Ολλανδός ή Γάλλος παίκτης δε δέχεται τηλεφωνήματα το απόγευμα της ημέρας του αγώνα; Εγώ δεν είμαι τόσο αφελής για να το πιστεύω αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ξεκαθαρίζονται αυτά τα θέματα πριν την έναρξη της σεζόν.»

«Πολλά συμβαίνουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, κάτι για το οποίο λυπάμαι.»

Αποτέλεσμα εικόνας για arsene wenger anfield

«Μπαίνεις καμιά φορά στο μυαλό των παικτών, και σκέφτεσαι ότι δεν έχουν ξεκαθαρισμένα τα πράγματα στο κεφάλι τους. Είναι εντός ομάδας; Είναι εκτός; Είναι εντός κατά το ήμισυ; Είναι εκτός κατά το ήμισυ; Έρχονται σε επαφές το απόγευμα πριν τον αγώνα με ανθρώπους που τους θέλουν αλλού; Δεν είναι τρόπος για να δουλεύει κανείς αυτός και είναι άβολο.»

«Ο κάθε προπονητής ξεχωριστά στο πρωτάθλημα θα συμφωνούσε ότι είναι καιρός να ξεκινήσουμε να απαλλασσόμαστε από αυτό (το να γίνονται μετεγγραφές μέχρι το τέλος Αυγούστου) πριν την έναρξη της σεζόν, και να μην εξακολουθούμε να έχουμε παίκτες στα αποδυτήρια που να είναι «κατά το ήμισυ εντός» και «κατά το άλλο ήμισυ εκτός ομάδας», πρόσθεσε ο Wenger.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com