Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ώρα να βάλουμε ξανά την πείνα στο παιχνίδι μας!»

«Ώρα να βάλουμε ξανά την πείνα στο παιχνίδι μας!»

H επιστροφή των παικτών από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους είναι γεγονός και με το μεγάλο παιχνίδι με την Manchester City το μεσημέρι του Σαββάτου να πλησιάζει, ο Jurgen Klopp έδωσε το σήμα για να μπουν ξανά άπαντες σε ρυθμούς Premier!

«Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και για τους δυο μας» είπε ο Klopp. «Οι δύο ομάδες που ταξίδεψαν το περισσότερο τις περασμένες σεζόν παίζουν στις 12.30! Αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσει το σόου, πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι στις 12.30 όπως και η City. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπως πάντα, αυτά είναι απ’τα πιο δυνατά παιχνίδια και αν δεν είσαι έτοιμος να δουλέψεις σκληρά απέναντι στη City τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι σου γιατί δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα!»

 

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δουλειά, αλλά όλοι όσοι ήταν εδώ το πρωί ένιωσαν χαρά που επέστρεψαν οι παίκτες, οπότε έχουμε καλή διάθεση. Είχαν επιτυχίες, όχι όλοι 100% αλλά αρκετοί απ’αυτούς νομίζω είναι ικανοποιημένοι απ’τις εμφανίσεις του. Είχαμε καλές εμφανίσεις και προηγουμένως, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να βάλουμε ξανά την πείνα στο παιχνίδι μας, να φορέσουμε τη φανέλα της Liverpool και να αρχίσουμε ξανά.» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com