Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πώς τα πήγαν οι διεθνείς μας vol. 3 (vids)

Πώς τα πήγαν οι διεθνείς μας vol. 3 (vids)

Τα των εθνικών ομάδων τελείωσαν χθες (μέχρι να ξαναρχίσουν) και, όπως και προχθές, οι συμμετοχές παικτών της Liverpool ήταν αρκετές. Ας τις δούμε μία-μία, με κριτήριο κατάταξης την ώρα έναρξης των αγώνων:

  • Δύο παίκτες της ομάδας μας ήταν στην αποστολή της εθνικής Ουαλίας στη Μολδαβία. Ο Ben Woodburn μετά το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την Αυστρία αγωνίστηκε ξανά ως αλλαγή, παίρνοντας στο 61′ τη θέση του Tom Lawrence, ενώ ο Danny Ward έμεινε στον πάγκο. Τελικά οι Ουαλοί επικράτησαν με 0-2.
  • Ο Dejan Lovren έβγαλε όλο το 90λεπτο στην ήττα της εθνικής ομάδας της Κροατίας στην Τουρκία με 1-0.
  • Στο 1-1 της εθνικής Βραζιλίας στην Κολομβία αγωνίστηκαν και οι δύο τους. Ο Roberto Firmino είχε το ρόλο που του δίνει και ο Klopp, συνθέτοντας ένα επιθετικό τρίο με τους Neymar και Willian, και έδωσε τη θέση του στον Gabriel Jesus στο 62′. Ο Philippe Coutinho πάλι μπήκε στο 75′ στη θέση του Renato Augusto.

Αποτέλεσμα εικόνας για sadio mane senegal

  • Τα αγόρια από την Αφρική τα κατάφεραν πολύ καλά. Ο Sadio Mane αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της εθνικής Σενεγάλης στη Μπουρκίνα Φάσο, και έκανε το 1-2 στο 75′, πριν ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 89′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Τέλος, ο Mohamed Salah έδωσε τη νίκη στους Αιγύπτιους στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουγκάντα, σκοράροντας νωρίς νωρίς, στο έκτο λεπτό για την ακρίβεια.

Ακολουθούν video με τα χθεσινά γκολ των Mane και Salah:

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com