Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αγκάθι για την ανανέωση Can

Το αγκάθι για την ανανέωση Can

Εδώ και πολλούς μήνες η Liverpool βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Emre Can για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ζήτημα όμως δεν είναι οι απολαβές του παίκτη όπως εικάζουν πολλοί.

Η διαφωνία Liverpool και πλευράς Can είναι η εισαγωγή ή όχι ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη. Ένας όρος προαπαιτούμενος από τη μεριά του παίκτη όπως αναφέρει ο Dominic King της Mail, ο οποίος είναι ενάντια στα θέλω της Liverpool. Αν θέλετε, ίσως είναι ακόμη μία ένδειξη της γραμμής που έχουν πλέον οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της ομάδας πως δεν θα γίνονται έρμαιο στις ορέξεις άλλων ομάδων που επιθυμούν δικούς μας παίκτες.

Ωστόσο με την ιστορία Coutinho να είναι νωπή και τη Liverpool να βγαίνει πρωτίστως νικήτρια εξαιτίας της έλλειψης τέτοιου όρου στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου είναι πιθανό και σε άλλες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών να προκύψει παρόμοιο ζήτημα. Είναι ωστόσο μία αξιομνημόνευτη αλλαγή κατεύθυνσης του συλλόγου στο ζήτημα των συμβολαίων, η οποία πρέπει να επικροτηθεί καθώς πρώτο μέλημα είναι να είναι η Liverpool πρωτίστως υπεύθυνη για το μέλλον δικών της περιουσιακών στοιχείων.

Αναμένουμε ενδεχόμενες εξελίξεις με το θέμα Can μιας και η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και ο παίκτης θα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com