Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gomez: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω δανεικός»

Gomez: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να πάω δανεικός»

Ο Joe Gomez δείχνει έτοιμος να αφήσει πίσω τον τραυματισμό που είχε και να πρωταγωνιστήσει με την φανέλα της Liverpool.

Ο 20χρονος αμυντικός των Reds, έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν.Ιδιαίτερη στιγμή όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο της under-21 της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Joe πέρασε από δύο πολύ άσχημους τραυματισμούς, αλλά απ’ότι φαίνεται αυτό δεν τον έκανε να τα παρατήσει.Έχει επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και μέρα με την μέρα κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp.

«Όταν ήμουν μέσα και έπαιζα δεν το σκεφτόμουν πολύ, αλλά όταν περνάς έναν σοβαρό τραυματισμό, καταλαβαίνεις τι πραγματικά είχες.Όταν είσαι τραυματίας, έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς.Υπήρχαν πολλές στιγμές που καθόμουν και σκεφτόμουν»

«Οι αναμνήσεις με έκαναν να επιθυμώ ακόμα περισσότερο να επιστρέψω δυνατός.Αυτό πραγματικά με βοήθησε.Όχι μόνο για να επανέλθω την περασμένη σεζόν, αλλά για να μπορέσω να δουλέψω το καλοκαίρι και να βελτιωθώ.Πάντα ήξερα ότι θα υπάρξει μια περίοδος που θα προσπαθώ να φτάσω εκεί που ήμουν πριν τους τραυματισμούς»

Από τότε που ήρθε από την Charlton Athletic(η μεταγραφή του κόστισε 3,8 εκατομμύρια ευρώ), ο Gomez έκανε αισθητή την παρουσία του με το ταλέντο του.Ο Brendan Rodgers ήταν τόσο ενθουσιασμένος που αμέσως έβαλε τον Joe στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τον Οκτώβριο του 2015, λίγες μέρες αφότου είχε αναλάβει το τιμόνι της Liverpool ο Jurgen Klopp, ο Gomez τραυματίζεται ενώ είναι σε αποστολή με την under-21 της Εθνικής Αγγλίας.Τον Ιούλιο του 2016 ενώ είχε επιστρέψει, τραυματίστηκε στην αχίλλειο και έμεινε άλλους 4 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το πρώτο του παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, ήταν τον περασμένο Νοέμβριο για το FA Cup, κόντρα στην Plymouth.Ακόμα όμως δεν ήταν έτοιμος για να μπει στα πλάνα του Klopp.

«Εγώ ένιωθα καλά αλλά κάποιες φορές ο προπονητής ξέρει καλύτερα.Ήξερα ότι τα παιχνίδια κυπέλλου ήταν η καλύτερη ευκαιρία μου για να παίξω αλλά αποχαιρετήσαμε νωρίς την διοργάνωση»

Παρά ταύτα, ο δανεισμός του υπήρχε στην ατζέντα της Liverpool. Νωρίτερα το καλοκαίρι, είχε γραφτεί για ενδιαφέρον της Brighton.

«Κανονικά, ο δανεισμός μου ήταν μία επιλογή για το καλοκαίρι. Όλοι είδαν ότι δεν πήρα πολλά παιχνίδια πέρυσι, όμως είχα πει πως θα παλέψω στην προετοιμασία. Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να αγωνιστώ στην Liverpool. Όταν ο προπονητής μου είπε ότι με θέλει στην ομάδα, ήταν σπουδαία νέα. Ήταν αυτό που περίμενα να ακούσω»

Τέλος, κατέληξε:

«Όλοι ξέρουν τι πέρασα με τους τραυματισμούς. Το κυρίως θέμα είναι να τα αφήσω όλα πίσω. Είναι καιρός να τα αφήσω να φύγουν και να απολαύσω το παιχνίδι!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com