Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε ο Klopp για Coutinho

Μίλησε ο Klopp για Coutinho

Για την περίπτωση του Philippe Coutinho, o οποίος καλείται να επανενσωματωθεί με τους Reds, μετά το τέλος του μεταγραφικού του σίριαλ, μίλησε ο Jurgen Klopp. Ο Γερμανός βρέθηκε στην πατρίδα του και την Mainz για ένα φιλικό προς τιμήν του Nikolce Noveski, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για την περίπτωση του Βραζιλιάνου αλλά και για το πως αυτή παρουσιάζει ομοιότητες με αυτήν του Ousmane Dembele, ο οποίος όμως στο τέλος πήρε την μεταγραφή του για τους Blaugrana.

«Έχουμε την περίπτωσή μας και η Dortmund έχει τη δικιά της» είπε στο SPORT1 o Klopp. «Μην πιστεύετε τα πάντα που γράφουν τα μέσα για το ότι υπάρχουν προτάσεις παντού και για το με το που γίνεται η πρόταση έχουν τελειώσει όλα. Δεν είμαστε σαν τον George Orwell όπου όλοι ξέρουν τα πάντα αμέσως. Είχαμε ακριβώς την κατάσταση που θέλαμε και καμία άλλη. Η Dortmund αποφάσισε ότι ο παίκτης θα φύγει, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω τις δύο καταστάσεις.»

«Εμείς έχουμε ακόμα έναν πολύ καλό παίκτη στην ομάδα ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί» κατέληξε για τον Coutinho o Klopp. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε θα ενσωματωθεί στο υπόλοιπο ρόστερ από τον Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com