Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πόσο Liverpool αντέχεις;

Πόσο Liverpool αντέχεις;

Θυμωμένος ο Klopp με τον Coutinho

Δεν ξέρω τελικά αν είναι στο DNA αυτής της ομάδας να «ταλαιπωρεί» και να πικραίνει τους οπαδούς όταν τα πράγματα μοιάζουν πολύ εύκολα. Από τον Μάη που τελείωσε το πρωτάθλημα τα πράγματα για τον προγραμματισμό και τις κινήσεις για την φετινή χρονιά, έμοιαζαν να είναι πάρα πολύ απλά, αλλά για την Liverpool τελικά ότι είναι απλό -ακόμα και σε τέτοια θέματα- το κάνει βουνό. Ας μοιράσω όμως τα πράγματα σε κατηγορίες ώστε να βάλω και το γεμάτο νεύρα μυαλό μου σε μία τάξη.

Η Αρετή της επιλεκτικότητας

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καταλαβαίνω έναν άνθρωπο ο οποίος στην ζωή του είναι επιλεκτικός. Η επιλεκτικότητα είναι μία εμμονή η οποία όταν γίνεται σωστά και σου «κάθονται» οι επιθυμίες σου σε οδηγεί πλήρη δικαίωση και ευτυχία. Δεν θέλω ένα αυτοκίνητο, θέλω ΑΥΤΟ το αυτοκίνητο. Δεν θέλω να πάρω ένα σεντερ μπακ, θέλω αυτό το σεντερ μπακ. Πιστέψτε με, το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι και εγώ ένας τέτοιος. Ένας άνθρωπος ο οποίος βάζει σε πλαίσια τα θέλω του και δεν πάει στο ό,τι κάτσει, δείχνει πως έχει προσωπικότητα και προσπαθεί να έχει ο ίδιος τον έλεγχο της ζωής του, και όχι να καθορίζεται από εξωγενείς παράγοντες απλά και μόνο για να συμπληρώσει κάποια κενά. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά γιατί ο Klopp ήθελε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ παίκτες. Δεν ήθελε ένα χαφ, ήθελε τον Κeita. Δεν ήθελε ένα σέντερ μπακ, ήθελε τον Van Dijk, ήθελε τον Salah, τον Lemar κτλ. Είχε στο μυαλό του ένα πλάνο με συγκεκριμένους παίκτες, κάτι το οποίο εγώ το δικαιολογώ απόλυτα και κυρίως το σέβομαι.

Ένα μεγάλο προτέρημα της επιλεκτικότητας είναι πως όταν πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι τους έχεις διαλέξει ανάμεσα σε πολλούς, αυτοί «γοητεύονται» και συνήθως υποκύπτουν. Κάτι που φάνηκε σε όλες τις περιπτώσεις παικτών που θέλαμε.

Το θέμα όμως είναι πως όταν έχεις τέτοιες εμμονές πρέπει πολλές φορές να υπερβάλλεις εαυτόν για να τις κατακτήσεις. Πρέπει να κάνεις θυσίες ή έστω ότι χρειαστεί. Ας δούμε λοιπόν τι κάναμε.

Οι τελείως λάθος χειρισμοί

Στην αρχή του καλοκαιριού οι παίκτες- επιλογές του Klopp ήταν γνωστοί. Ήταν ο Van Dijκ, ο Keita και όσοι αναφέρθηκαν παραπάνω. Στην περίπτωση του Salah η ομάδα κινήθηκε έξυπνα και έκλεισε τον παίκτη σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Salah είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος έως τώρα δείχνει πως θα γίνει πολύτιμος για την ομάδα. Σχετικά καλή τιμή και χωρίς πολλά «θρίλερ».

Ο Solanke έκατσε. Οπότε είναι περιττό να σχολιάσω κάτι καθώς και ο ίδιος ο Klopp είπε πως ούτε καν γνώριζε την ύπαρξη του παίκτη.

Ο Robertson ήταν η επιλογή του από τον Mάιο που τραυματίστηκε ο Emerson Palmieri της Roma, και αλίμονο αν δυσκολευόμασταν να αποκτήσουμε και αυτόν.

Και πάμε τώρα στα υπόλοιπα.

Γράφω εδώ και περίπου 26 μήνες ότι η ομάδα χρειάζεται έναν χαφ. Ο Klopp βρήκε τον Ιδανικό και αφού η Leipzig μας είχε βγάλει το αίμα, τον αγόρασε για του χρόνου με μισά λεφτά. Ορθώς! Το θέμα είναι πως μέχρι του χρόνου μεσολαβεί μία χρονιά στην οποία τέτοιο χαφ δεν θα υπάρχει. Ο Can θα είναι πάλι ο μόνος παίκτης που θα κόβει και θα τραβάει όλο το ανασταλτικό λούκι του κέντρου μόοοοονος του (που λέει και μία ψυχή ). Αντιθέτως ένας άλλος στόχος (OX) τελικά αποκτήθηκε. Μιλάμε για έναν αρκετά γρήγορο ποδοσφαιριστή με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία αλλά που όποιος έχει δει το βιντεάκι που κυκλοφορεί από τον αγώνα Bayern – Arsenal καταλαβαίνει ποια είναι η σχέση του με την άμυνα.

Ο Jurgen Klopp τοποθετήθηκε στο επίσημο site για τον Alex Oxlad Chamberlain.

Στην ουσία δηλαδή πήραμε έναν παίκτη σαν τον Gini απλά για να τον πάρουμε να υπάρχει να μην παίζει ο Gini βασικός όλη τη χρονιά. Ότι να ναι. Ο ΟΧ ο οποίος ήταν στόχος της Liverpool από τον Ιανουάριο, βρέθηκε μία ανάσα από την Chelsea, ο ίδιος ΡΙΣΚΑΡΕ τους είπε «όχι» για να έρθει στην Liverpool με ΛΙΓΟΤΕΡΑ χρήματα. Αν λοιπόν ο ΟΧ δεν ήταν παλαβός με την Liverpool και με το ότι ο Klopp τον επέλεξε, τώρα θα ήταν παίκτης του Conte. Γιατί; Γιατί όποιος χειρίζεται τις μεταγραφές ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ! Οπότε μιλάμε και για λάθος επιλογή και για πλήρη λάθος χειρισμό στην υπόθεσή του.

Το ίδιο έγινε και με τον VVD μόνο που αυτή τη φορά η Soton (NA MHN ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ) δεν ήταν Αrsenal και δεν υπέκυψε ούτε στους εκβιασμούς του ποδοσφαιριστή, ούτε στα περίμενε και τις παράνομες προσεγγίσεις της ομάδας. Ο Ολλανδός απέρριψε τις Chelsea, Arsenal, Man City για τα…μάτια της Liverpool. To αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να κάνει πρώτη και τελευταία κρούση ΜΙΣΗ ΩΡΑ πριν κλείσουν οι μεταγραφές, σε ένα «take it or leave it» situation και επειδή όλο το ιστορικό είχε κάνει τους ανθρώπους των Αγίων έξαλλους μείναμε χωρίς σέντερ μπακ. Οπότε αν ο Lovren τραυματιστεί για 2 μήνες και ο Matip μαζέψει κάρτες δεν θα έχουμε ούτε αλλαγή! Τέλειο;

Για τον Lemar η ομάδα κινήθηκε από την Δευτέρα, ο παίκτης γοητεύτηκε από το Champions League και όλο το σκηνικό που προσφέρει η Liverpool για να πείσει ένα παίκτη να έρθει, και έριξε «Χ» στην Arsenal που ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με την Μonaco, η αντίδραση της Liverpool ήταν να κάνει πρόταση 2 ώρες πριν κλείσουν οι μεταγραφές 10 εκατομμύρια χαμηλότερη από τους Λονδρέζους. Φυσικά και η Monaco είπε «Όχι». Μιλάμε για παίκτη που δεν χρειαζόσουν τακτικά, αλλά αγωνιστικά σε άλλαζε επίπεδο και σου άλλαζε και το Prestige. Σίγουρα οι προσπάθειες (80 εκ λιρες) ήταν μεγάλες, αλλά όπως είπα αν θες να επιλέγεις πρέπει και να κάνεις θυσίες, δεν γίνεται να δίνεις 80 και να κολλάς στα 10. Ποτέ δεν μου άρεσε να κάνω τον…λογιστή μα είναι άδικο για σένα. Φτύνει ο παίκτης την Arsenal στην μούρη, θέλει με κωλοτούμπες να έρθει και δεν «ματσάρεις» την προσφορά; Αλήθεια; Χαζός που δεν πήγε στην Arsenal για μένα.

Επίσης η SWANSEA πήρε με ψίχουλα τον Renato δανεικό. Και εφόσον ήταν στόχος, και εφόσον για του χρόνου χαφ έχεις, εμάς μας χάλαγε; Για ένα χρόνο, δανεικός, μέχρι να έρθει ο Keita! Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται εκεί μέσα. Η SWANSEA ρε π2@#@η, απίστευτο ε; Η Swansea φέτος θα πέσει εν τω μεταξύ.

Eν κατακλείδι.

Δεν μπορώ να ξέρω ποιός χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ποιος παίρνει τις αποφάσεις, ποιος έκανε την ομάδα βούκινο σε όλη την Ευρώπη με την υπόθεση VvD, ποιος διαμήνυσε μέσω της Echo εχθές ότι η ομάδα προτίθεται να χαλάσει 175 εκ και τελικά να μην χαλάει ούτε λίρα, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να απολυθεί άμεσα. Έπρεπε από τότε με τον Van Dijk, αλλά τώρα το ποτήρι ξεχείλισε.

Επίσης αν ο Klopp είχε θέσει επιτακτικό στόχο την απόκτηση cb και Lemar, και ήμουν στην θέση του, θα έστελνα ένα mail με την παραίτησή μου και ευχές για καλή επιτυχία και πολλούς τίτλους στο μέλλον.

Από δώ και πέρα ότι καλό γίνει είναι καθαρό έργο του Γερμανού στον οποίο παρά τις ενστάσεις μου εγώ έχω εμπιστοσύνη και βλέπω ότι έχει τρόπους να πάει την ομάδα ψηλά. Καμία εμπιστοσύνη όμως στην διοίκηση της ομάδας. Καμία.

Υ.Γ.: #FSGOUT

Υ.Γ. 1: Klopp όρμα τους

Υ.Γ. 2: Ήμουν και γω στο βαν

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com