Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιστροφή του Wilson στον πρώτο… τελικό της σεζόν!

Επιστροφή του Wilson στον πρώτο… τελικό της σεζόν!

Την ευκαιρία να κυνηγήσει το πρώτο (ημιεπίσημο) τίτλο της σεζόν θα έχει σήμερα η ομάδα της Liverpool! Οι Reds θα αγωνιστούν στον τελικό του Lancashire Senior Cup, του περιφερειακού Κυπέλλου της Κομητείας του Lancashire, μίας ετήσιας διοργάνωσης που διεξάγεται από το μακρινό 1879!

Στο Lancs Senior Cup συμμετέχουν κατά κύριο λόγο οι U23 ομάδες των συλλόγων της Premier League, καθώς οι εκτεταμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρώτων ομάδων των συλλόγων δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με έναν ξεπεσμένο θεσμό.

Η δεύτερη ομάδα των Reds λοιπόν, υπό τις οδηγίες του Neil Critchley, θα αντιμετωπίσει την αντρική ομάδα της Fleetwood (ή τουλάχιστον ένα σημαντικό μέρος αυτής), η οποία επιβλήθηκε της ομάδας με τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό, της Blackburn, ενώ οι Reds θα κοιτάξουν να κατακτήσουν το τουρνουά για 12η φορά στην ιστορία τους.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα υπολογίζουν ξανά στη βοήθεια του Harry Wilson, ο οποίος επιστρέφει απ’τον τραυματισμό του στον αχίλλειο.

«Προπονήθηκε μαζί μας, ανέβασε ρυθμούς στην αποθεραπεία και φαίνεται καλά» είπε ο Critchley. «Πιθανώς να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με τη Fleetwood Town. Πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος, αλλά ελπίζουμε να μπορέσει να πάρει λεπτά και είναι καλό που έχουμε τον Harry πίσω στην ομάδα. Είχε κάνει απίστευτη σεζόν ως αρχηγός της U23 πέρυσι.»

«Έχω δουλέψει μαζί του από τα U18 και βλέπω ότι έχει ανέβει σωστά και ως παίκτης και ως άνθρωπος. Είναι πολύ ώριμος στο παιχνίδι του και έχει βελτιωθεί απίστευτα τον περασμένο χρόνο. Έχει τις ευκαιρίες του στο Melwood και πάει στη σωστή κατεύθυνση ως παίκτης. Ελπίζω να μείνει υγιής και να αρχίσει από κει που σταμάτησε πέρυσι.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com