Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη Γαλλία για Lemar η Liverpool; /Τι συμβαίνει με Ox

Στη Γαλλία για Lemar η Liverpool; /Τι συμβαίνει με Ox

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Liverpool αποστέλλει αντιπροσωπεία στη Γαλλία ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει η ομάδα του Merseyside τη μετεγγραφή του Γάλλου επιθετικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Monaco ΔΕΝ έχει απαντήσει στην πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Divock Origi ως δανεικό αφού εἰχε απορρίψει την πρόταση 64.000.000 λιρών της ομάδας του Klopp. Η Liverpool ελπίζει πως η απόκτηση του Keita Balde από τους Μονεγάσκους έχει γίνει για να προετοιμαστεί το έδαφος για την αποχώρηση του Lemar, ο οποίος ΘΕΛΕΙ να συνεργαστεί με τον Jurgen Klopp.

Υπενθυμίζουμε πως η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για την υπόθεση του Γάλλου καθώς αύριο υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδια Γαλλία-Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα. Η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει επικίνδυνα, λοιπόν, για την υπόθεση Lemar. Μείνετε συντονισμένοι στο liverpool.gr για παν νεότερον.

Επίσης οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει πρόταση για τον Oxlaide Chamberlain με τις υποθέσεις των δύο παικτών να συνδέονται. Ο Άγγλος μέσος που όπως σας μεταφέραμε  τα ξημερώματα απέρριψε την Chelsea, είναι εναλλακτική του Lemar και η Liverpool θα μιλήσει ευθέως με την Arsenal μόλις είναι βέβαιη πως δεν μπορεί να αποκτήσει το Γάλλο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com