Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πράσινο φως της Arsenal για Ox;

Πράσινο φως της Arsenal για Ox;

Το πράσινο φως της στη Liverpool, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Alex Oxlade – Chamberlain φαίνεται πως έδωσε η Arsenal! Σύμφωνα με την Daily Mirror και τον ρεπόρτερ της John Cross, οι πηγές του μέσου αποκαλύπτουν πως η Arsenal αποφάσισε να άρει τις αντιστάσεις τις στους Reds, αν και εφ’όσον αυτοί κινηθούν αποφασιστικά για την απόκτηση του παίκτη!

Θυμίζουμε πως ο Chamberlain έχει αρνηθεί τόσο ένα συμβόλαιο της τάξης των 180.000 την εβδομάδα από τους Gunners, όσο και μία μεταγραφή έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών στην ομάδα της Chelsea, γιατί η θέλησή του είναι να παίξει για τον Jurgen Klopp και τη Liverpool, η οποία πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για την καριέρα του! Αυτό το γεγονός βάζει σε δύσκολη θέση την Arsenal, η οποία δείχνει να συμβιβάζεται με το γεγονός πως ο παίκτης θέλει Liverpool και δεν βάζει… υπογραφή σε άλλη ομάδα.

 

Η Arsenal λέγεται πως δεν θέλει να κάνει «μπίζνες» με τους Reds λόγω του κακού παρελθόντος της υπόθεσης Suarez (με την διάσημη πια πρόταση των 40.000.001 λιρών), όμως ο Ox έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο και κινδυνεύει να χαθεί χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, ο πρώτος στόχος των Reds για το κέντρο παραμένει ο Lemar. Αυτό σημαίνει ότι όποιες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση Chamberlain ΛΟΓΙΚΑ θα έχουν σχέση και με τις εξελίξεις για τον 21χρονο Γάλλο και το ίδιο υποστηρίζει και ο άλλοτε Liverpool insider του BBC, Ben Smith, ο οποίος τονίζει ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ότι είτε ο ένας είτε ο άλλος παίκτης θα πιάσει λιμάνι και η περίπτωση να είναι και οι δύο είναι μεν υπαρκτή, αλλά για την ώρα δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com