Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φήμες (μόνο) για Mignolet και Napoli

Φήμες (μόνο) για Mignolet και Napoli

Η απόφαση του Klopp να αφήσει εκτός αποστολής τον Simon Mignolet για το παιχνίδι με την Arsenal δεν ήταν μόνο ξαφνική· έδωσε ευκαιρία για… πανηγύρια σε κάμποσους.

Κάπως έτσι έσκασε το δημοσίευμα του Gianluca Di Marzio που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Napoli για τον Βέλγο πορτιέρο. Ο Pepe Reina θα αποχωρήσει για την Paris Saint Germain και η Napoli έχει βγει στην γύρα για τον αντικαταστάτη του. Ο πρώτος στόχος είναι ο Geronimo Rulli της Real Sociedad – ο οποίος είναι εξαίρετος τερματοφύλακας, κατά την γνώμη μου – όμως η Sociedad αρνείται να τον παραχωρήσει λίγο πριν το κλείσιμο της μετεγγραφικής περιόδου.

Μία από τις εναλλακτικές που αναφέρθηκαν είναι αυτή του Simon Mignolet. Η αιτία; Ο λόγος που παραθέσαμε πιο πάνω. Και το γεγονός ότι η Liverpool έχει ήδη δύο ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακες στα πιτς.

Αβάσιμα σενάρια που δεν ευσταθούν, με τον Klopp να ξεκαθαρίζει πως ο Simon παραμένει το νούμερο ένα και αν δεν προκύψει τραυματισμός, θα αγωνιστεί με την City στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο Simon θα παραμείνει στο Λιμάνι· δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβαθμίσει το επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com