Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα κρούση για Sakho

Νέα κρούση για Sakho

Τρίτος μνηστήρας για τον Momo Sakho. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των μεταγραφών, τόσο και πιο μεγάλη θα είναι η κινητικότητα στα εναπομείναντα μέτωπα, είτε αυτά είναι αποκτήσεων είτε παραχωρήσεων. Έτσι και στο «μέτωπο Sakho».

Για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό έχει ενδιαφερθεί ήδη η West Brom, η οποία έχει κάνει κρούση στους Reds και η υπόθεσή του κρίνεται αλληλένδετη με αυτήν του Jonny Evans, καθώς αν πωληθεί ο Βορειοιρλανδός, τότε είναι πάρα πολύ πιθανόν οι Baggies να έρθουν με πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις των Reds. Παράλληλα, έχουμε την πάντα ενδιαφερόμενη Crystal Palace, η οποία προσπαθεί να κατεβάσει τις απαιτήσεις της Liverpool.

Και τώρα έχουμε και τον τρίτο μνηστήρα! Η Leicester City έκανε επίσημη κρούση για τον Sakho, ώστε να δει που κυμαίνονται οι απαιτήσεις των Reds. Oι Foxes έκαναν μάλιστα χθες πρόταση για τον Jonny Evans, η οποία ήταν στα 21 εκατομμύρια λίρες και απορρίφθηκε απ’την West Brom. Επομένως δεν αποκλείεται και το κατά πόσο θα τελεσφορήσει η περίπτωση της προ διετίας πρωταθλήτριας Αγγλίας να εξαρτάται άμεσα ή έμμεσα πάλι από τον Evans. Το μέτωπο του Momo έχει ψωμί ακόμα και οι επόμενες τρεις ημέρες σίγουρα θα φέρουν κάποιο τέλος σε αυτό, καθώς φαντάζει απίθανο να μην παραχωρηθεί ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com