Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΘΑΥΜΑ: 100% έτοιμος ο Coutinho για την Βραζιλία!

ΘΑΥΜΑ: 100% έτοιμος ο Coutinho για την Βραζιλία!

Και σε μία είδηση στο άκουσμα της οποίας πραγματικά «πέσαμε απ’τα σύννεφα» ομαδικώς εδώ στο liverpool.gr, o Philippe Coutinho βρέθηκε εντελώς υγιής από τους γιατρούς της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας, οι οποίοι δώσανε και το ΟΚ στον προπονητή της Selecao, Tite, για να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει!

Ο Coutinho, ο οποίος εδώ και 3 βδομάδες (περίοδος που πρωτοεμφανίστηκε το ενδιαφέρον της Barcelona) «προβληματίστηκε»αρχικά από ενοχλήσεις στην πλάτη και στην συνέχεια προσβλήθηκε από… ίωση, η οποία τον έθεσε εκτός ομάδας από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Arsenal. Ως εκ θαύματος, το κλίμα στο Rio de Janeiro (ή ο Ιησούς, το άγαλμα του οποίου κοσμεί την Βραζιλιάνικη πόλη), βοήθησε τον παίκτη να βρει τα πόδια του και να συνέλθει, ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα της χώρας του.

 

Εμείς ελπίζουμε να μην του κάτσει ξανά… βαρύ το κλίμα του Merseyside άμα τη επιστροφή του και να τιμήσει το παχυλό συμβόλαιο του σε περίπτωση που φοράει ακόμα «κόκκινα» (κάτι που φαντάζει πάρα πολύ πιθανό με τα τωρινά δεδομένα) μετά το τέλος του Αυγούστου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com