Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τέλεια η εμφάνισή μας!»

Klopp: «Τέλεια η εμφάνισή μας!»

Ο Jurgen Klopp παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στη σημερινή εμφάνιση της Liverpool, στον Joe Gomez, στο πώς η ομάδα προσπαθεί να μένει ανεπηρέαστη από απουσίες σημαντικών παικτών, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τις μετεγγραφές, το τέλος της περιόδου των οποίων είναι σε 4 μέρες.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας αφορούσαν τα ακόλουθα:

  • Για το ποια ήταν η συνολική του εντύπωση για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Arsenal:

«Μέχρι τώρα στην τρέχουσα σεζόν έχουμε διδαχτεί διαφορετικά πράγματα από κάθε μας εμφάνιση και από κάθε παιχνίδι που έχουμε παίξει. Η απόδοσή μας εναντίον της Watford δεν ήταν τόσο κακή όσο ήθελαν μερικοί να τη δουν διότι δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σε αυτή την έδρα και ήμασταν τόσο κοντά στο να νικήσουμε, άλλα αμυνθήκαμε τόσο βαθιά στα τελευταία λεπτά επειδή πρώτο μας μέλημα ήταν να προστατεύσουμε το σκορ. Κάναμε το ίδιο πράγμα πολύ καλύτερα στην έδρα της Hoffenheim κόντρα σε έναν εξαιρετικά δυνατό αντίπαλο. Στη συνέχεια, χτίσαμε σε αυτό ξανά απέναντι στην Crystal Palace -ναι, δε μπορούσαμε να βάλουμε πολλά γκολ, όμως το ένα καθοριστικό γκολ επίσης μετράει.»

Μετά παίξαμε εξαιρετικά εντός έδρας με τη Hoffenheim, και σήμερα που ήταν το επόμενο βήμα τα καταφέραμε εξίσου καλά. Αυτή ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη πρόκληση για μας σήμερα. Χρειαζόμαστε να μάθουμε πώς να αποδίδουμε σωστά κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες, γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα μέσα στη σεζόν. Θέλαμε να το δείξουμε σήμερα (ότι μπορούσαμε να αποδώσουμε και πάλι καλά), θέλαμε να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας, θέλαμε να είμαστε σε ετοιμότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο, θέλαμε να δείξουμε τον πόθο μας (για καλή εμφάνιση), θέλαμε να δείξουμε την πείνα μας και επίσης θέλαμε να δείξουμε τη φιλοδοξία μας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ποτέ δεν ξέρεις αν μπορείς να κερδίσεις το παιχνίδι, όμως δε σκεφτήκαμε τόσο τη νίκη, όσο την απόδοσή μας. Η απόδοση ήταν τέλεια και το αποτέλεσμα ήταν συνέπεια της εμφάνισης.»

Αποτέλεσμα εικόνας για liverpool-arsenal 4-0

  • Για την παρουσία του Joe Gomez:

«Καλή. Πολύ σημαντική για εμάς. Από την αρχή σήμερα είδα 11 εξαιρετικά καλές εμφανίσεις. Ακόμα και ο Daniel που μπήκε αλλαγή άφησε το στίγμα του. Επίσης ο Millie, πολύ, πολύ σημαντικός και ο Marko έκανε τη δουλειά του, οπότε όλο αυτό είναι cool. Ο Joe χρειαζόταν χρόνο για να επανέλθει στα επίπεδά του. Το ξέρει καλύτερα, είναι νέος, δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από τον Trent -ο οποίος μίας και αναφέρθηκε θα μπορούσε να είχε παίξει σήμερα, αλλά είχαμε την επιλογή να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί. Ήταν ωραίο να παρακολουθήσει κανείς τον Joe σήμερα, έπαιξε πολύ δυνατά. Πολύ ώριμα. Είπα μετά το παιχνίδι ‘καλωσόρισες στο ποδόσφαιρο των ενηλίκων’, διότι το σημερινό ήταν 100% ποδόσφαιρο ενηλίκων, πολύ δυνατές σωματικές μονομαχίες χωρίς να λείπουν και οι άσχημες μονομαχίες, έπαιξε σκληρά και ήταν μία πραγματική φυσική παρουσία. Ήταν καλή η απόδοσή του.»

  • Για το πόσο καλή ήταν η απόδοση της ομάδας παρά τις απουσίες σημαντικών παικτών:

«Ποτέ δε σκεφτόμουν έτσι, ό,τι κάνουμε πρέπει να είναι ανεξάρτητο από παίκτες. Αν χάσεις υπερβολικά πολλούς τότε υπάρχει πρόβλημα. Όμως εμείς δε σκεφτήκαμε ποιος παίκτης λείπει ακόμα και όταν γνωρίζαμε πόσο μεγάλα προβλήματα έχουμε όταν παίκτες μεγάλης ποιότητας δεν είναι διαθέσιμοι. Δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό, στην πραγματικότητα το περίμενα. Είναι η δουλειά που έχουμε να κάνουμε: Δεν θα ακούσεις ποτέ από εμάς δικαιολογία του τύπου ‘δε μπορέσαμε να αποδώσουμε διότι αυτό ή εκείνο’. Είναι έντονο, είναι όλο έντονο και ξέρουμε ότι δε μπορούμε να χρησιμοποιούμε την ίδια 11αδα για έξι μήνες, συνεπώς αυτό που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε ευκαιρίες να αλλάξουμε διαφορετικές θέσεις. Σήμερα αποφασίσαμε για τον ρυθμό και την αυτοπεποίθηση. Πραγματικά σκέφτηκα πολύ για την επιλογή της σημερινής 11αδας και το ποιες θα μπορούσαν να είναι οι αλλαγές σε αυτή, και θα είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε, όμως όλοι έδειχναν τόσο θετικοί στην προπόνηση μετά το παιχνίδι με τη Hoffenheim που με έκαναν να σκεφτώ ‘οκ. ας προσπαθήσω ξανά’ (να αποφασίσει για τη βασική 11αδα). Και προφανώς λειτούργησε.»

  • Για το αν αναμένει να έχει φόρτο εργασίας όσον αφορά τις μετεγγραφές μέχρι την 31η του Αυγούστου:

«Θα δούμε… χωρίς αγώνες, ελπίζω να μπορείτε να απολαύσετε τις επόμενες πέντε ή έξι μέρες με όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν και όλα αυτά. Δεν ανυπομονώ για αυτό (για τον εν λόγω φόρτο εργασίας), όμως είναι μέρος του παιχνιδιού.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com