Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για την θέση Mignolet ο Klopp

Μίλησε για την θέση Mignolet ο Klopp

Σε όλους προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Jurgen Klopp να αφήσει εκτός αποστολής τον Simon Mignolet από το σημερινό παιχνίδι. Όπως σας γράψαμε πριν το παιχνίδι, ο Jurgen εξήγησε τους λόγους που άφησε εκτός αποστολής τον Simon, ενώ τοποθετήθηκε για το μέλλον του στην ενδεκάδα.

«Η ένταση για έναν τερματοφύλακα δεν είναι σωματική, είναι πνευματική. Δημιουργήσαμε μία κατάσταση στην προετοιμασία όπου θα περιελάμβανε τρεις πραγματικά καλούς τερματοφύλακες. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει καθαρό νούμερο δύο και τρία. Ναι μεν ο Mignolet είναι καθαρό νούμερο ένα, αλλά οι άλλοι δύο δεν είναι καθαρά νούμερο δύο και τρία. Είναι εκπληκτικοί τερματοφύλακες. Ο Simon κέρδισε την θέση στην προετοιμασία. Ήταν πάντα εκεί, είναι μηχανή. Οι υπόλοιποι είχαν κάποια θέματα με τραυματισμούς κι έτσι κέρδισε την μάχη» 

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως ο Simon Mignolet δεν ήταν ευχαριστημένος με την εν λόγω απόφασή του, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση του Loris Karius, ο οποίος η αλήθεια είναι πως δεν απειλήθηκε καθόλου (μηδέν τελικές εντός εστίας), όμως η κάθε επαφή του με την μπάλα και η απομάκρυνση της προκαλούσε δυσφορία στο Anfield. Όπως συνηθίζει να κάνει – και πολύ καλά κάνει, άλλωστε – ο Klopp κάλυψε με καλά λόγια τον συμπατριώτη του.

«Το είπα στον Si σήμερα και δεν με αγκάλιασε και να μου πει «Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν» όμως όπως και να έχει, ήθελα να του δώσω λίγο χρόνο για ξεκούραση. Ο Loris έκανε πολύ καλά πράγματα, έπαιξε πολύ κουλ. Καμιά φορά ήταν λίγο πιο χαλαρός και περίμενε λίγο παραπάνω. Αλλά σίγουρα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο σε κλειστό χώρο. Για τον Emre ή τον τερματοφύλακα, όταν η μπάλα ήταν κοντά του και τον έκλειναν παίκτες, το κοινό δυσφορούσε. Ωστόσο, ο Loris έκανε πολύ καλή δουλειά σήμερα και χαίρομαι γι’ αυτό – έχουμε μερικά πράγματα να διορθώσουμε» 

Τέλος, μίλησε για το ποιος θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το αν ο Karius θα παίζει στο Champions League.

«Αν δεν γίνει κάτι σημαντικό, ο Simon θα παίξει απέναντι στην City. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν μιλάω για αποφάσεις πριν παρθούν»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com