Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έδειξε το δρόμο για Arsenal η U23!

Έδειξε το δρόμο για Arsenal η U23!

Την αλώβητη αρχή της στην Premier League 2 συνέχισε η U23 της Liverpool και του Neil Critchley! Η Liverpool επιβλήθηκε με 2-1 της Arsenal στο Λονδίνο με ανατροπή και γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης στο Boreham Wood.

Η Arsenal προηγήθηκε στο 48 με τον Reiss Nelson ωστόσο ο Rhian Brewster στο 70ο λεπτό του αγώνα ισοφάρισε σε 1-1 για τους νεαρούς «Κόκκινους». Στις καθυστερήσεις, ο Sam Hart με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ στα…χασομέρια του αγώνα έδωσε ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο στους παίκτες του Critchley.

Ο Neil Critchley δήλωσε μετά το παιχνίδι : « Όλο το παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν φανταστικοί. Τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω από αυτούς. Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς. Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις ένα γκολ στις καθυστερήσεις και ο Sam που το πέτυχε ήταν η επιτομή της εμφάνισής μας στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ασταμάτητος από τα πλάγια και ήταν πολύ ωραίο που σκόραρε στο τέλος.» δήλωσε ικανοποιημένος ο προπονητής της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com