Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σφήνα Liverpool για Oxlade-Chamberlain;

Σφήνα Liverpool για Oxlade-Chamberlain;

Σας έχουμε αναφέρει από την αρχή του καλοκαιριού ότι ο Alex Oxlade-Chamberlain είναι ένας παίκτης που δεν αφήνει αδιάφορη την Liverpool· ο Klopp εκτιμάει τις ικανότητες του, έχει μεγάλη εμπειρία από Premier στο υψηλό επίπεδο, σε καλή ηλικία και με λογική τιμή σε σύγκριση με τα ποσά που δίνονται την σήμερον ημέρα. Λίγες μέρες πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, και με την Liverpool να επιθυμεί την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη στο κέντρο, ο Oxlade-Chamberlain θα μας απασχολήσει.

Ναι μεν αγωνίζεται ως εξτρέμ, όμως είναι ξεκάθαρο πως ο Klopp τον θέλει σαν άλλο Lallana· έναν παίκτη στο κέντρο που παράλληλα θα προωθείται στα πλάγια. Αν αποκτηθεί, θα αγωνιστεί πρωτίστως ως μέσος και μετά ως εξτρέμ. Όμως, τι γράφεται για την υπόθεσή του και πως εμπλέκεται η Liverpool;

Η Mirror γράφει για μάχη Chelsea και Liverpool για την υπογραφή του Άγγλου. Η Chelsea ψάχνει για ενίσχυση του ρόστερ, το ίδιο και η Liverpool. Και μπορεί η Chelsea να έδειχνε πιο κοντά στην απόκτησή του τις τελευταίες μέρες, όμως ο John Cross δίνει μία διαφορετική είδηση.

Ο δημοσιογράφος που θεωρείται από τους πιο έγκριτους στα θέματα Arsenal, έγραψε πως η Liverpool μπαίνει σφήνα για τον Oxlade-Chamberlain, κάτω από την μύτη της Chelsea, ετοιμάζοντας γερό μπάσιμο για να φέρει τον παίκτη στο Merseyside.

Η Arsenal είχε πρόθεση να κρατήσει τον παίκτη φέτος, και το ίδιο έδειχνε να θέλει και ο Ox τον Ιούλιο. Όμως η θέλησή του να παίζει πιο συχνά τον έκανε να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του πρόσφερε η Arsenal, παρά τις 180,000 λίρες που του πρόσφερε σε εβδομαδιαία βάση το νέο συμβόλαιο – μην γελιέστε, είναι τεράστιο το ποσό – κάτι που καθιστά προφανές πως ο παίκτης θέλει να φύγει για μη οικονομικούς λόγους (βλέπε συνεχή αλλαγή θέσεων τα τελευταία χρόνια και θέληση να αγωνιστεί σε ομάδα που θα του προσφέρει συμμετοχές στο Champions League και πρωταθλητισμό). Επομένως, με το παρόν συμβόλαιο του Ox να λήγει την 1η Ιουλίου του 2018, η Arsenal βγάζει στο σφυρί τον παίκτη με ένα ποσό της τάξης των 35 εκατομμυρίων λιρών.

Το ποσό αυτό είχε γραφτεί πως ήταν πάνω από το ποσό που κοστολογούσε τον παίκτη η Liverpool. Ωστόσο, η υπόθεση Keita ναυάγησε και η Liverpool έχει ανάγκη από έναν ακόμα παίκτη στο κέντρο. Λίγες μέρες πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, αναμένονται εξελίξεις στην στρατόπεδο των Reds.

Υ. Γ. Μην σας ξενίζει η παρένθεση. Ο στόχος της Liverpool για τη φετινή χρονιά είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ακόμα και με το νούμερο 10 ή χωρίς…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com