Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις για αποχώρηση Origi στη Liverpool

Σκέψεις για αποχώρηση Origi στη Liverpool

Ανατροπή ίσως έχουμε αναφορικά με το μέλλον του Divock Origi. Όπως προκύπτει εδώ και κάποια ώρα, οι Reds παρουσιάζονται διατεθειμένοι να αφήσουν υπό προυποθέσεις τον Βέλγο επιθετικό να αποχωρήσει.

Ο Origi ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Hoffenheim με τον Dominic Solanke να μοιάζει πιο μπροστά στις επιλογές στο μυαλό του Klopp. O ίδιος μέχρι τώρα έπαιξε μόλις μία φορά, αλλαγή στο παιχνίδι με τη Watford, και με το Παγκόσμιο Κύπελλο να έρχεται αδημονεί για χρόνο συμμετοχής και καλές εμφανίσεις.

Η Liverpool φαίνεται να μην είναι αρνητική σε αποχώρηση του παίκτη αν καταφέρει να κλείσει άλλα μέτωπα, όπως του Oxlaide Chamberlain, ο οποίος την ενδιαφέρει ακόμη και μοιάζει οριστικά να φεύγει από την Arsenal.

Για τον Origi πιθανό να ενδιαφερόταν η Tottenham ενώ και οι Marseille και Anderlecht θα τον διεκδικήσουν αν αποχωρήσει. Ο Klopp αξιολογεί πολύ θετικά τον 21χρονο φορ ωστόσο αποδέχεται πως αξίζει ανταμοιβή για την απόλυτα επαγγελματική του στάση ενόσω δεν είναι στις πρώτες επιλογές του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com