Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία του νεαρού Trent

Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία του νεαρού Trent

Το βράδυ της Τρίτης, η Liverpool πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με την εκτός έδρας νίκη επί της Hoffenheim με 1-2. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο 18χρονος Trent Alexander-Arnold, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα των «Reds». Μετά το γκολ, ο θρύλος της ομάδας Jamie Carragher ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία του μικρού Alexander-Arnold δίπλα στον Jamie Carragher, λίγο πριν την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του Elland Road για έναν αγώνα League Cup με την Leeds United το 2009.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία την είδαμε πρώτη φορά από το Sky Sports πέρσι και η δημοσίευση του Carragher στο Twitter συγκέντρωσε πάνω από 18.000 αναδημοσιεύσεις και πάνω από 50.000 like.

Όμως ο νεαρός που εικονίζεται στο Elland Road εκέινο το απόγευμα του Σεπτέμβρη, δεν είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής!

Ο μικρός είναι ο 19χρονος οπαδός της Liverpool Dion Simpson, ο οποίος είδε το πρόσωπό του να θεωρείται ως αυτό του Trent Alexander-Arnold πέρσι.

Ο Dion είχε δηλώσει στην ECHO: «Ήμουν μασκότ της Liverpool στον εκτός έδρας αγώνα με την Leeds, καθώς ο αγώνας ήταν στην πόλη μου».

«Και ξαφνικά είδα τη φωτογραφία μου στο Sky Sports πριν από τον αγώνα για το EFL Cup εναντίων της Leeds πέρσι. Μόνο που θεωρούσαν πως ο νεαρός ήταν ο Trent και όχι εγώ!»

«Και έγινε viral πέρσι. Και τώρα ο Carragher ξαναέκανε την εικόνα viral!»

Παρά που πάρα πολλοί άνθρωποι που βλέπουν αυτή τη φωτογραφία πιστεύουν πως είναι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο Dion βλέπει την αστεία πλευρά.

«Είχα δει αυτή τη φωτογραφία και το 2009 επειδή κάποιος με βιντεοσκοπούσε στον αγώνα τότε. Εγώ είμαι σε αυτό το τούνελ δίπλα στον Carragher, όμως πριν τον περσινό αγώνα όλοι νόμιζαν ότι είδαν τον Trent!»

«Μετά, άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου στο διαδίκτυο, στις εφημερίδες, να γράφουν πως αυτός είναι ο Alexander-Arnold και για μήνες ολόκληρους συνέβαινε αυτό. Και πάνω που πήγαινε να ξεχαστεί, ήρθε ο Carra να την ξαναφέρει στο προσκήνιο!»

Ο μικρός Dion Simpson με τον Steven Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com