Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Κάντε τη δουλειά σας και υπογράψτε τον επόμενο Phil Coutinho»

«Κάντε τη δουλειά σας και υπογράψτε τον επόμενο Phil Coutinho»

O ιδιοκτήτης της Peterborough, Darragh MacAnthony, συμβούλεψε τη Liverpool να πάρει τα χρήματα από την μετακίνηση- αν πραγματοποιηθεί, του Coutinho στη Barcelona και να τα ξοδέψει αμέσως για την αντικατάσταση του. Πιστεύει ότι η μεταγραφή του Coutinho είναι αναπόφευκτη και ότι η Liverpool θα πρέπει να κινηθεί στο διάστημα που απομένει για τη λήξη των μεταγραφών για να βρει τον διάδοχο του.

Θα μου πείτε, με όλο αυτόν τον θόρυβο και την παραφιλολογία γύρω από το θέμα του Coutinho, που «κολλάει» ο ιδιοκτήτης της Peterborough;

O ηλικίας 41 χρονών ιδιοκτήτης και πρόεδρος είναι δηλωμένος οπαδός της Liverpool και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το twitter ή το facebook για να εκφράσει τις απόψεις του. Πρόσφατα μάλιστα στο twitter είχε εμπλακεί σε διαμάχη με οπαδούς της Wolves, μετά από φιλικό αγώνα των δύο ομάδων.

Οι οπαδοί της Wolves είχαν κατηγορήσει τους παίκτες της Peterborough ότι έπαιζαν αρκετά επιθετικά και σκληρά για τέτοιου είδους αγώνα.

O Darran MacAnthony

Στο facebook πάντως ο MacAnthony έγραψε:» Είμαι οπαδός της Liverpool- και ιδιοκτήτης της Peterborough, και θα προτιμούσα ο Phil να μην πουληθεί.»

«Είμαι όμως ρεαλιστής και πιστεύω ότι στο 99% των περιπτώσεων που αφορούν παίκτη από τη Νότιο Αμερική, όλοι τους θέλουν να παίξουν στη Real ή στην Barcelona.»

«Συνεπώς το αντίστοιχο τμήμα της Διοίκησης της Liverpool, ο ιδιοκτήτης αλλά και ο manager θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι όταν όλοι άρχισαν να μιλούν για την έξοδο του Neymar από την Barcelona,ότι οι τελευταίοι θα είχαν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τον Phil C ως αντικαταστάτη.»

«Υποθέτω λοιπόν ότι ήδη στο ραντάρ της Liverpool βρίσκεται ο διάδοχος του.»

«Πάρτε τα χρήματα, πάρτε τα 120 εκ. λίρες και φέρτε μας τον επόμενο Phil C.» ολοκλήρωσε.

Με την ευκαιρία η Peterborough United αγωνίζεται στην League 1 το Σάββατο εναντίον της Rotherham United.) Αφού ο πρόεδρος της είναι φανατικά δικό μας παιδί ας παρακολουθούμε και την πρόοδο της ομάδας του, ευχόμενοι τα καλύτερα γι’ αυτήν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com