Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Can : «Μπορούμε και χωρίς Coutinho! »

Can : «Μπορούμε και χωρίς Coutinho! »

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο,αλλά η Liverpool, μπορεί να προχωρήσει και χωρίς τον Philippe Coutinho» δήλωσε ο Emre Can.

O Βραζιλιάνος έχασε τους δύο πρώτους αγώνες της ομάδας του, μετά τον υποτιθέμενο τραυματισμό στην πλάτη, και δικαιολογημένα μετά τις κινήσεις της Barcelona και το δικό του transfer request, υπάρχει έντονος προβληματισμός για το που βρίσκεται το μέλλον του- άμεσα τουλάχιστον.

Προφανώς και στους δύο αγώνες των Κόκκινων, η ομάδα του στερήθηκε τις δημιουργικές δυνατότητες του παίκτη της, αλλά μετά τη νίκη επί της Hoffenheim, στο Rhein- Neckar- Arena, o Can επέμενε ότι η ομάδα του δεν θα έχει πρόβλημα στην περίπτωση αποχώρησης του Βραζιλιάνου.

«Οι φήμες που κυκλοφορούν δεν μας αγγίζουν και κανένας στην ομάδα δεν μιλά γι’ αυτό.» δήλωσε στο Viasat Football ο Γερμανός.

«Φυσικά αν μείνει ο Philippe στην ομάδα, όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι.Στα μάτια μου είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.» συνέχισε.

«Αν όμως φύγει, αν θέλει να φύγει, θα του ευχηθούμε ότι καλύτερο και θα προχωρήσουμε.» είπε. Ο Can έπαιξε και στα 90 λεπτά του αγώνα εναντίον της Hoffenheim, όπως συνέβη και στον αγώνα εναντίον της Watford και έκανε μια ανασκόπηση του αγώνα, δηλώνοντας ότι: «Η Liverpool, άξιζε να νικήσει. Κάναμε δύσκολη τη ζωή στους αντιπάλους μας.«

«Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο, σκληρό παιχνίδι, όπως όλοι μας άλλωστε και το προσέξατε και εσείς.» δήλωσε.

«Η Hoffenheim είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά εναντίον τους.»

«Αξίζαμε να κερδίσουμε κι αν κάποιος μου έλεγε πριν τον αγώνα ότι θα κερδίζαμε με 2-1 θα το είχαμε δεχθεί με χαρά.»

«Κάναμε ότι περίμενε ο manager από εμάς, και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ενώ και αμυντικά δεν τα πήγαμε άσχημα.«

«Οι αντίπαλοι δυσκολεύτηκαν να μας παίξουν.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com