Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Krueger: «Δεν πωλείται ο Van Dijk!»

Krueger: «Δεν πωλείται ο Van Dijk!»

Την τεράστια ομοιότητα της υπόθεσης Coutinho-Barcelona συνεχίζει να διατηρεί το σίριαλ Virgil Van Dijk. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, που το FSG φέρεται να έχει θέσει οριστικό και αμετάκλητο τελεσίγραφο με την ανακοίνωσή του προς μη πώληση του παίκτη, έτσι και ο Virgil Van Dijk πολύ πιθανό είναι να παραμείνει παίκτης των Saints και μετά το τέλος του Αυγούστου.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Southapmton, Ralph Krueger, με νέες του δηλώσεις λίγα 24ωρα μετά την πώληση της ομάδας στον Κινέζο επιχειρηματία Jisheng Gao, επισήμανε ότι ο 26χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν πρόκειται να πάει πουθενά, παρά το transfer request του.

«O Virgil δεν πωλείται σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο και δεν είναι ότι έχουμε κάτι προσωπικό με αυτόν» είπε ο Krueger. «Δεν είναι για αυτόν αλλά γενικά για μία πολύ,πολύ, πολύ μεγαλύτερη εικόνα: Μία αλλαγή πορείας για τη Southampton.»

Απομακρύνεται (οριστικά; ) ο VVD

«To πρώτο μου καλοκαίρι έφυγαν πέντε παίκτες και ήρθαν έξι. Το δεύτερο έφυγαν τρεις και ήρθαν επτά και το τρίτο έφυγαν πέντε και ήρθαν πέντε. Φέτος όμως ήρθαν δύο και έφυγε μόλις ένας και αυτό το είδος ομάδας θέλουμε να γίνουμε. Να ωριμάσουμε, να κερδοφορίσουμε από συνέργειες που δημιουργούν ένα πολύ πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και προϊόν για τον κόσμο, που μας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Ευρώπη.»

«Μιλάμε για ένα παίκτη στην εξίσωση των 25 παικτών και για τον έναν που παίρνει προβολή, αλλά για εμάς είναι οι αρχές και το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε, το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε για να πάμε σε νέο επίπεδο ως σύλλογος.»

«Είμαστε αποφασισμένοι να το φέρουμε αυτό εις πέρας. Η νέα συνεργασία μας δίνει πλήρης υποστήριξη στο σχέδιό μας και την 1η Σεπτεμβρίου ο κόσμος θα καταλάβει πόσο σοβαροί είμαστε με όλο αυτό» κατέληξε ο Krueger

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com