Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Ονειρική βραδιά για μένα!»

Trent: «Ονειρική βραδιά για μένα!»

O Trent Alexander-Arnold μόλις έζησε μία βραδιά που θα θυμάται για πάντα.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη αμέσως μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα με τη Hoffenheim.

«Προφανώς είναι ονειρικό να κάνεις το ευρωπαϊκό σου ντεμπούτο με τη ομάδα για οποία αγωνίζεσαι από μικρός. Και σε συνδυασμό με το γκολ ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα», είπε ο νεαρός στο BT Sport.

«Όμως το σημαντικότερο είναι η νίκη που πήραμε. Είμαστε ακόμα ελαφρώς απογοητευμένοι με το γκολ που δεχτήκαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά είναι πάντα καλό να επιστρέφουμε με ένα προβάδισμα στο Anfield.»

Ο Scouser Trent πρόσθεσε:  «Με παρότρυναν οι συμπαίκτες μου για να είμαι ειλικρινής. Δεν τους είπα εγώ ότι ήθελα να εκτελέσω το φάουλ. Είχα όμως την αυτοπεποίθηση να το κάνω και δικαιώθηκα.»

Αποτέλεσμα εικόνας για trent alexander arnold hoffenheim

Ο αρχηγός της ομάδας μας Jordan Henderson ήταν μαζί με τον Alexander-Arnold στη μικτή ζώνη, και είχε να πει κάποια λόγια για τον νεαρό συμπαίκτη του:

«Ήταν εξαιρετικός την περασμένη σεζόν και στην pre-season ανέβηκε σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο, είναι υπέροχος μέχρι τώρα.»

«Την περασμένη εβδομάδα σκεφτόμουν ότι ήταν εξαιρετικός και απόψε και πάλι τα πήγε πολύ καλά. Το φάουλ που πέτυχε δεν είναι σύμπτωση. Προπονείται στις εκτελέσεις φάουλ κάθε μέρα τις τελευταίες εβδομάδες – γι’ αυτό και ήταν ένας από τους υποψήφιους εκτελεστές. Τα κατάφερε σήμερα σε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας.»

«Τώρα χρειάζεται απλά να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να κάνει εμφανίσεις σαν τη σημερινή.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com