Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αστεράτο πέρασμα από τη Γερμανία!

Αστεράτο πέρασμα από τη Γερμανία!

Μία ανάσα από τους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Liverpool! Οι Reds με μια πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση κατέβαλαν με 1-2 τη Hoffenheim στην Rhein Neckar Arena και χρειάζονται απλά σωστή διαχείριση την επόμενη Τετάρτη στο Anfield ώστε να τσεκάρουν επίσημα την επιστροφή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης . Τα τέρματα της ομάδας μας οι Trent Alexander Arnold και ο Nordveit με αυτογκόλ. Το ματς :

Α Ημιχρονο:
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ημίχρονο με πολύ καλό ρυθμό, καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα αλλά όχι πολλές φάσεις. Στο 11′ ο Kuipers καταλόγισε αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή-επαφή του Lovren από τον Gnabry ωστόσο ο Mignolet σταθερά απέκρουσε ακόμη ένα πέναλτι με τη φανέλα της ομάδας στην κακή ομολογουμένως εκτέλεση του Kramaric. Έπειτα ο Salah βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μετά απο σπριντ στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του απέναντι από τον Baumann ήταν πολύ κακό και πηγε άουτ. Στο 35′ η Liverpool άνοιξε το σκορ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Trent Alexander Arnold που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Baumann χαμηλά στην αριστερή του γωνία. Μετά το γκολ στο 42′ ο Mignolet έσωσε τους Reds στο πλασέ του Gnabry και στην επαναφορά ο Sandro Wagner πλάσαρε στην εξωτερική μεριά του δεξιού στύλου του Mignolet. Στο λεπτό του έξτρα χρόνου η κεφαλιά του Lovren από το κόρνερ του Moreno άγγιξε το 0-2 αλλά πέρασε οριακά άουτ. Ημίχρονο με τη Liverpool να κρατά πολύτιμο σκορ στα χέρια της και να έχει κορυφαίους τους Mignolet, Mane και TAA.

Β Ημίχρονο :
Στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool όπως και απέναντι στη Watford ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Πίεσε πιο ψηλά και έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της Hoffenheim. Στο 47′ ο Firmino πλασάρει πάνω στον Baumann μετά από σέντρα από αριστερά του Moreno και η κόντρα σε αμυνόμενο της Hoffenheim έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Στο 49′ το γκολ του Gnabry ακυρώθηκε ορθά ως offside. Στο 63′ ο Milner πέρασε στο ματς και στο 70′ o Salah από πλάγια πλάσαρε πάνω στον Baumann και αμέσως μετά ο γερμανός τερματοφύλακας μπλόκαρε την κεφαλιά του Lovren. Στο 75′ η τύχη ξεχρέωσε στους «κόκκινους» ότι τους χρωστούσε από το παιχνίδι με τη Watford και η σέντρα του Milner βρήκε στον Nordveit και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Mignolet στο 83′ απέκρουσε σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και στην κόντρα επίθεση ο Mane σημάδεψε άουτ από πλαϊνό τετ α τετ. Στο 87′ η Liverpool αγχώθηκε με τον Uth να καλύπτεται από τον Lovren και να σκοράρει με εξαιρετικό σουρ χαμηλά στη γωνία για το 1-2. Η Hoffenheim άγγιξε την ισοφάριση στο 90′ με την κεφαλιά του Wagner να περνά άουτ και τον Grujic να εκτελεί έξω από την περιοχή αλλά να αποκρούει ο Baumann. Το παιχνίδι έληξε αλλά οφείλουμε να αναφέρουμε την προβληματική διαιτησία του Kuipers, ο οποίος έκοψε Μέχρι και κόντρα επίθεση τριών εναντίον ενός της ομάδας μας για….κίτρινη κάρτα. Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο απέναντι στην Crystal Palace. YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com