Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Jurgen Klopp: Χρειαζόμαστε ενίσχυση!

Jurgen Klopp: Χρειαζόμαστε ενίσχυση!

Ο προπονητής της ομάδας μας Jurgen Klopp, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι απαιτείται μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας

Ο προπονητής της ομάδας μας Jurgen Klopp, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μια μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας δε θα είχε άμεσα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, παρόλα αυτά παραδέχτηκε ότι το ρόστερ χρήζει ενίσχυσης πριν την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.

Το αμυντικό παιχνίδι των Reds έχει δεχτεί έντονη κριτική έπειτα από μια σειρά λαθών τα οποία επέτρεψαν στην Watford να αποσπάσει στο τέλος του αγώνα το 3-3, στην πρεμιέρα της Liverpool στην εφετινή Premier League, στο Vicarage Road.

H Liverpool δεν έχει προχωρήσει στην μεταγραφή κεντρικού αμυντικού αυτό το καλοκαίρι παρόλο που το θέμα του αμυντικού της Southampton, Virgil van Dijk, είναι σε αναμονή.

Κι ενώ ο Γερμανός τεχνικός επιμένει ότι η αμυντική βελτίωση είναι θέμα προπόνησης, ταυτόχρονα παραδέχεται ότι οι πρόσφατες απουσίες στο ρόστερ δείχνουν ότι η μεταγραφική ενίσχυση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Ο Jurgen Klopp τοποθετήθηκε για αρχή στη φύση του προβλήματος. «Δεν είναι θέμα ποδοσφαιριστή, δεν γίνεται ένας μόνο παίκτης να επιλύσει όλα τα προβλήματα των στημένων. Φυσικά πρόκειται για θέμα θέσης και τοποθέτησης, να έχουμε τη σωστή αντίδραση, τη σωστή στιγμή, στη σωστή θέση».

«Δεν σημαίνει ότι επειδή συνέβαινε πέρυσι, θα σταματήσει να συμβαίνει πλέον. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην ξανασυμβεί, όλοι δέχονται γκολ από στημένες φάσεις, οπουδήποτε κι αν παίζουν ποδόσφαιρο».

Ο Klopp εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα γκολ από στημένες φάσεις.
Ο Klopp εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα γκολ από στημένες φάσεις.

Αναφορικά με την πορεία της μεταγραφής του κεντρικού αμυντικού και το στάδιο πού βρίσκεται η έρευνα, ο Klopp απάντησε «εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, πρέπει να έχουμε συνομιλίες και εξετάζουμε παίχτες για όλα τα μέρη της ομάδας. Το ρόστερ δεν είναι αρκετά μεγάλο αυτή τη στιγμή για τόσα πολλά παιχνίδια γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμοι παίχτες-κλειδιά, αλλά αυτή είναι η κατάστασή μας».

Οι απουσίες της Liverpool όπως του Adam Lallana, του Nathaniel Clyne, του Daniel Sturridge και του υπ’ατμόν Philippe Coutinho, λόγω τραυματισμού, φάνηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Οι Reds έχουν ξοδέψει περί τα 60 εκ. ευρώ αυτό το καλοκαίρι, ο Mohamed Salah που αποτελεί την πλέον δαπανηρή μεταγραφή της Liverpool πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, την ώρα που ο νεαρός Dominic Solanke παρέμεινε στον πάγκο και ο Andy Robertson ήταν εκτός αποστολής.

Ο Klopp παραδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα ότι αναζητεί στην αγορά για έναν μέσο, όμως μίλησε για τα αμυντικά προβλήματα της Liverpool και πώς αυτά μπορούν να επιλυθούν. «Κάναμε λάθη αλλά τί μπορώ να κάνω για να τα ρυθμίσω; Όλοι θα πουν πως πρέπει να αγοράσω έναν παίχτη στη θέση αυτή, αλλά δεν ξέρω αν βγάζει νόημα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πήγαμε καλά σε αυτό το θέμα. Δεχτήκαμε γκολ αλλά είχαμε και σωστές αντιδράσεις. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε ένα πράγμα, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό αυτό. Μπορεί να μην νιώθω άνετα επειδή δεν μπορώ να το διορθώσω αυτή τη στιγμή αλλά γνωρίζω τί πρέπει να κάνω».

Ο Sturridge αναμένεται να είναι στη διάθεση του Jurgen Klopp για τον πρώτο αγώνα των Play Offs του Uefa Champions League απέναντι στην Hoffenheim, ο οποίος διεξάγεται την Τρίτη και η ομάδα αναχωρεί για την Γερμανία την Δευτέρα.

Ο Klopp θα στερηθεί όπως είναι φυσικό τις υπηρεσίες του Philippe Coutinho. Ο νεαρός Βραζιλιάνος παραβρέθηκε στο Melwood κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ακολούθησε θεραπεία για το πρόβλημα στην πλάτη, ενώ έχει υποβληθεί Transfer Request από την Παρασκευή για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στην Barcelona, έπειτα από τις δύο προτάσεις που απέρριψε η Liverpool.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Barcelona αναμένεται να πραγματοποιήσει και τρίτη προσφορά, παρά την γραπτή ανακοίνωση της FSG ότι ο παίχτης δεν παραχωρείται αυτό το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Jurgen Klopp: Χρειαζόμαστε ενίσχυση!

  1. Comment *Που είναι ρε παιδια οι μεταγραφες και το μεγαλυτερο ποσο που θα διατειθετο ποτε στην ιστορια του συλλογου για μεταγραφες ? Μηπως καποιος να πει στα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ οτι το δουλεμα εχει και ορια.. Εχω την εντυπωση καπου εδώ αρχιζουν και οι ευθύνες του KLOPP.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com