Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο «άσσος στο μανίκι» της Southampton για Van Dijk

Ο «άσσος στο μανίκι» της Southampton για Van Dijk

Η Southampton ελπίζει ακόμα ότι ο Virgil van Dijk θα συνεχίσει να της προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ένας από τους λόγους που έχουν οι «Άγιοι» για να ελπίζουν είναι πολύ συγκεκριμένος και έχει όνομα.

Λέγεται Mundial.

Ο VvD είναι δεδομένο ότι θέλει και θα θέλει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και προκειμένου να το καταφέρει θα πρέπει να έχει βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό. Οπότε αν η ομάδα του συνεχίσει να δείχνει απρόθυμη να τον πουλήσει, το πιθανότερο είναι ότι ο Ολλανδός θα συμβιβαστεί με τη μη αλλαγή ομάδας, παρόλο που επίσημα πλέον δε θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τους Saints.

Ο μετεγγραφικός στόχος της Liverpool απέχει από την αγωνιστική δράση από το Γενάρη λόγω τραυματισμού, και σίγουρα δε θέλει να απουσιάσει ακόμα περισσότερο. Σε αυτό λοιπόν ποντάρει και η Southampton, ώστε να τον κρατήσει τουλάχιστον για φέτος.

Αποτέλεσμα εικόνας για virgil van dijk

Πηγή της Mirror (το όνομα της οποίας δεν αναφέρει η ιστοσελίδα της Mirror, στην οποία ανήκει το δημοσίευμα που κάνει λόγο για τον »άσσο στο μανίκι» της Southampton), λέει τα εξής:

«Για τρία χρόνια από τα τέσσερα (τα τέσσερα χρόνια που μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα) ο παίκτης έχει το πάνω χέρι σε περιπτώσεις σαν αυτή.»

«Στον τέταρτο χρόνο (τη σεζόν πριν από ένα Mundial) το πάνω χέρι το έχει η ομάδα, καθώς όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.»

«Αυτός είναι ο λόγος που η Southampton είναι αισιόδοξη για την παραμονή του VvD.»

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com