Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αλλάζει ονομασία η Main Stand

Δεν αλλάζει ονομασία η Main Stand

Δεν θα βρει χορηγό για τη Main Stand φέτος η Liverpool, άρα το όνομα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Οι Reds έκαναν μία μεγάλη έρευνα παγκοσμίως για να μπορέσουν να βρουν τον κατάλληλο χορηγό για τη main stand.Θυμίζουμε ότι το έργο στοίχισε 120 εκατομμύρια ευρώ και ολοκληρώθηκε στα τέλη της περσινής σεζόν.

Η Liverpool δεν δέχθηκε κάποια δελεαστική πρόταση και όπως αναφέρει ο διευθυντής εμπορικού τμήματος, Olly Dale:’δεν είναι άμεση προτεραιότητα’.

Οι ιδιοκτήτες της Liverpool, έχουν πει πως δεν πρόκειται να αλλάξουν το όνομα του Anfield, αλλά θα πουλήσουν τα ονομαστικά δικαιώματα της main stand.

Ο Olly Dale ρωτήθηκε και για την νέα συμφωνία των Κόκκινων με την Western Union, όπου η Liverpool έκλεισε πενταετή συμφωνία με ετήσιες απολαβές 5 εκατομμύρια ευρώ(το σήμα της Western Union θα βρίσκεται στο μανίκι της φανέλας).

 «Αυτό δεν είναι κάτι που είναι στην κορυφή της λίστας των πραγμάτων που πρέπει να γίνουν, σχετικά με το διαφημιστικό πρόγραμμα.Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση μου έχουμε το νέο βελτιωμένο main stand στο Anfield.Είναι μία τεράστια επιτυχία.Τα ονομαστικά δικαιώματα δεν είναι κάτι που επείγει για μας»

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που θα θέλαμε στο Anfield.Δεν είμαστε μία οργάνωση που είναι στην αγορά για να πουλήσει τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου.Αυτό δεν μας ενδιαφέρει»

Η Liverpool, θα επιδιώξει να κλείσει συμφωνία για το καινούργιο της προπονητικό κέντρο στο Kirkby, το οποίο θα στοιχίσει 55 εκατομμύρια ευρώ.Οι Reds θέλουν να έχουν κλείσει την συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

«Ναι αυτό είναι κάτι που θέλουμε και είναι πιθανό να γίνει στο μέλλον.Προσπαθούμε να είμαστε πάντα μπροστά και να κάνουμε πρωτοποριακές εμπορικές συμφωνίες.Οι συνεργάτες μας, βρίσκουν έξυπνους τρόπους για να έχει η ομάδα εισόδημα.Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να δώσουμε στον Jurgen Klopp αλλά και στην ομάδα τα απαραίτητα θεμέλια για να είναι πετυχημένοι.Πρέπει να έχουμε υψηλής ποιότητας συνεργάτες που βοηθούν την ομάδα να κάνει βήματα βελτίωσης»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com