Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει πρόταση για Chamberlain η Chelsea;

Ετοιμάζει πρόταση για Chamberlain η Chelsea;

Προ τριών ημερών ο Alex-Oxlade Chamberlain είχε ρίξει λάδι στη φωτιά των φημών που τον κατατάσσουν στους μετεγγραφικούς στόχους της Liverpool μέσω ενός like που είχε κάνει σε post που ισχυριζόταν ότι πρόκειται να γίνει παίκτης των Reds.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Daily Mail, η Chelsea προγραμματίζει να κάνει προσφορά της τάξης των 25 εκατομμυρίων λιρών στην Arsenal για τον παίκτη, δημιουργώντας έτσι ένα επιπλέον εμπόδιο στην ομάδα μας, σε περίπτωση βεβαίως που ο Jurgen Klopp ενδιαφέρεται ακόμα για τον Άγγλο μέσο.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι οι «Gunners» στο παρελθόν είχαν απορρίψει πρόταση για τον «Ox», ωστόσο η έτερη λονδρέζικη ομάδα δεν έχει αποθαρρυνθεί ακόμα.

Εμείς να τονίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες δεν υπήρξε δημοσίευμα από έγκυρη πηγή που να ανέφερε ή να υπαινισσόταν ότι ο Chamberlain εξακολουθεί να αποτελεί στόχο της Liverpool. Ωστόσο, και δεδομένου του σοβαρού τραυματισμού του Adam Lallana και του (πολύ μικρού) ενδεχομένου μιας εξωπραγματικής προσφοράς της Barcelona για τον Philippe Coutinho, δε θα ήταν σωστό να αποκλείσουμε από τώρα την πιθανότητα κατάθεσης νέας πρότασης στη διοίκηση των «Κανονιέρηδων» για τον παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com