Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η προειδοποίηση του Fowler για VVD

Η προειδοποίηση του Fowler για VVD

Την επιθυμία του να δει στα κόκκινα τον Virgil Van Dijk εξέφρασε ο θρύλος της Liverpool Robbie Fowler ωστόσο προειδοποίησε την ομάδα του πως το αίτημα μετεγγραφής που κατέθεσε ο Ολλανδός δεν καθιστά αυτόματα τη μετεγγραφή του βεβαιότητα.

« Ήταν προφανές πως η Liverpool τον ήθελε αλλά δεν ξέρω σίγουρα τι θα συμβεί τώρα. Δεν θα με εξέπληττε αν και άλλες ομάδες προχωρούσαν τώρα για εκείνον όπως η Chelsea ή η Manchester City. Δε νομίζω πως παίζει μόνη της η Liverpool. Στην αρχή η Liverpool τον κυνηγούσε και έπαιζε κυρίως μόνη της αλλά μετά από εβδομάδες ησυχίας, αυτή του η αίτηση να φύγει ίσως λειτουργήσει καταλυτικά και για τους άλλους. Νομίζω είναι σπουδαίος παίκτης και επειδή θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα σε περισσότερα μέτωπα είναι καλό να μεγαλώσει και να δυναμώσει η ομάδα. Θα ήταν φανταστική προσθήκη αλλά μέχρι να τον έχουμε επίσημα είναι λίγο επικίνδυνο να μιλάμε για εκείνον μετά από όσα προηγήθηκαν με εκείνον και τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι.» δήλωσε ο Fowler.

Πλέον, μένει να δούμε πότε θα κάνει η Liverpool την καθοριστική της πρόταση για τον παίκτη για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com