Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ούτε ένα βήμα πίσω για Coutinho η Liverpool

Ούτε ένα βήμα πίσω για Coutinho η Liverpool

Την ώρα που οι Καταλανοί συνεχίζουν να ανακοινώνουν τον Coutinho μέρα παρά μέρα, η Liverpool παραμένει σταθερή στην θέση της πως ο παίκτης δεν πωλείται, εξηγώντας την απουσία του από τις προπονήσεις.

Σύμφωνα με στελέχη του συλλόγου, των οποίων τα λόγια μεταφέρει μέσω της ECHO ο James Pearce, ο Philippe Coutinho δίνει μάχη για να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Watford.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Liverpool δεν έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Βραζιλιάνο μάγο, επιμένοντας πως δεν παραχωρείται φέτος.

Ο Philippe επέστρεψε στο Melwood σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο, και συνέχισε αποθεραπεία, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην πλάτη και να τεθεί στην διάθεση του Klopp για την πρεμιέρα.

Η ECHO συνεχίζει, αναφέροντας πως δεν υπάρχουν ανησυχίες στον σύλλογο για την στάση του παίκτη, καθώς έδειξε πλήρη αφοσίωση στην ομάδα κατά την προετοιμασία, λάμποντας στα φιλικά απέναντι σε Hertha και Bayern, ενώ τόνισε πως ο παίκτης θα αποδεχόταν την πρόκληση να αγωνιστεί στην Barcelona, αν και μόνο αν υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο συλλογών. Όμως, ο Klopp έχει μιλήσει με τον παίκτη και του έχει πει πως δεν θα παραχωρηθεί φέτος, ενώ ο Coutinho δεν δείχνει καμία διάθεση να πιέσει για μετεγγραφή, όπως έχουμε γράψει ξανά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com