Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμο το Anfield για την έναρξη της σεζόν

Έτοιμο το Anfield για την έναρξη της σεζόν

Περισσότερα από 70 πρότζεκτ έλαβαν χώρα αυτό το καλοκαίρι μέσα και έξω από το τερέν του γηπέδου και πλέον είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των «Κόκκινων» τη φετινή σεζόν απέναντι στην Crystal Palace, το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Τι άλλαξε αυτό το καλοκαίρι; Πρώτα και κύρια το τερέν. Μετά το 1999, η Liverpool άλλαξε επιτέλους τον ταλαιπωρημένο της χλοοτάπητα, ο οποίος ξεπέρασε κατά κάποια χρόνια το προσδόκιμο χρησιμοποίησής του.

Δεύτερον προστέθηκαν 250 θέσεις για άτομα με αναπηρἰα ενώ βελτιώθηκε και η ορατότητα των ήδη υπαρχουσών θέσεων για άτομα με αναπηρία.

Τρίτον βελτίωση της υπάρχουσας δομής θέσεων για άτομα με αναπηρία στην κερκίδα των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Τέταρτον νέο κατάστημα εξυπηρέτησης φιλάθλων μαζί με καφέ. Ένα κατάστημα με προιόντα της ομάδας δύο φορές μεγαλύτερο από το υπάρχον κατάστημα του Anfield. Κατάστημα που προβλεπόταν στο σχέδιο της ομάδας για την ευρύτερη ανάπλαση της Walton Breck Road.

Πέμπτον, νέες και βελτιώμενες ζώνες φιλάθλων για συναντήσεις και δραστηριότητες κυρίως τις ημέρες των αγώνων. Καταάβαίνετε, λοιπόν, πως τα έργα που έγιναν δεν ήταν καθόλου αμελητέα αλλά συμβάλλουν όλα με τον τρόπο τους στο να φεύγει κάθε φίλαθλος από το Anfield ενθυμούμενος το ως μία μοναδική εμπειρία ζωής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com