Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Υπέρ για τις θέσεις ορθίων οι φίλοι των Reds

Υπέρ για τις θέσεις ορθίων οι φίλοι των Reds

Την συντριπτική πλειοψηφία κέρδισε η ψήφος στο «υπέρ», σχετικά με την πρόταση της Premier League για εισαγωγή των ασφαλών θέσεων ορθίων στα γήπεδα της Αγγλίας.

Σχεδόν 18.000 κόσμος πήρε μέρος στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η ένωση «Spirit Of Shankly» και το 88% εξ αυτών ψήφισε υπέρ στην δημιουργία ειδικών χώρων ορθίων στα γήπεδα.

Η διαδικτυακή αυτή ψηφοφορία ακολούθησε μία συνάντηση η οποία είχε διεξαχθεί μεταξύ αρκετών συνδέσμων οπαδών, απλών φίλων της ομάδας αλλά και των Hillsborough Justice Campaign και Hillsborough Family Support Group.

Παρά τη γενική θετική αντιμετώπιση της ιδέας από τον κόσμο, εφ’ όσον πάντα καλύπτονται οι σχετικές δικλείδες ασφαλείας, η Ομάδα Υποστήριξης των Οικογενειών του Hillsborough κρατάει για την ώρα την επίσημη αρνητική στάση της προς το θέμα. Γι’αυτόν τον λόγο, το Spirit Of Shankly τονίζει ότι πρέπει να υπάρξει σεβασμός στην αντίθετη άποψη, ώστε να βρεθεί λύση.

«Είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Δεν περιμέναμε ότι θα ψηφίσει τόσο πολύς κόσμος. Δείχνει σε εμάς ότι είχαμε δίκιο που οργανώσαμε αυτήν την συζήτηση και την ψηφοφορία και ότι ο κόσμος, οι οικογένειες και οι επιζώντες του Hillsborough πρέπει να έχουν λόγο» δήλωσε ο Jay McKenna, πρόεδρος του SoS.

«Είμαστε ξεκάθαροι ότι αυτή η ψηφοφορία αφορούσε όχι μόνο το Anfield αλλά και γενικότερα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Οποιαδήποτε συζήτηση για αυτό θα γίνει στο μέλλον και πρέπει να περιλαμβάνει παραπάνω συζήτηση με αυτούς που εμπλέκονται άμεσα – τον κόσμο, την ομάδα και τους επιζόντες και τις οικογένειες των θυμάτων. Θα ερωτηθούν, αλλά για την ώρα πρέπει να πάρουμε την ώρα μας να σκεφτούμε και εμείς και αυτοί πάνω στην ψηφοφορία» πρόσθεσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com