Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στην μάχη για 15χρονο Ολλανδό αμυντικό η Liverpool

Στην μάχη για 15χρονο Ολλανδό αμυντικό η Liverpool

Στην μάχη για τον κεντρικό αμυντικό της Feyenoord, Melayro Bogarde, φαίνεται πως μπαίνει η Liverpool, με τις δύο ομάδες του Manchester και την Chelsea να παρακολουθούν ήδη τον παίκτη.

Ο 15χρονος, ο οποίος είναι ανιψιός του πρώην αμυντικού της Chelsea, Winston Bogarde, θα γίνει 16 στις 28 του Μαΐου, όταν και θα μπορεί να μετεγγραφεί σε άλλον σύλλογο. Ωστόσο, αυτό δεν πτοεί τους μεγάλους της Premier, οι οποίοι θα κοιτάξουν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Ολλανδού. Σύμφωνα με την Guardian, η United έχει ήδη ενεργοποιησει τον Ολλανδό σκάουτερ της, Henny De Regt, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τον πιτσιρικά, ενώ η δυνατότητα του παίκτη να μοιράζει την μπάλα φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή και του Pep Guardiola.

Ο Ολλανδός είναι ένα μοντέρνο στόπερ. 1,85, τεχνικά άρτιος και δυνατό κορμί, έχει όλα τα φόντα να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα, αν δουλέψει. Προς το παρόν, υπάρχει το De Kleuver Copa, το οποίο θα κρίνει πολλά για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι τέσσερις ομάδες θα έχουν στείλει σκάουτερς για να παρακολουθήσουν τον 15χρονο. Ευελπιστούμε να τα καταφέρει η Liverpool και να αποσπάσει την υπογραφή του Ολλανδού· ωστόσο, μοιάζει να μπήκε αργά στο παιχνίδι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com