Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σενάρια Επιστημονικής Φαντασίας στη Βαρκελώνη

Σενάρια Επιστημονικής Φαντασίας στη Βαρκελώνη

Σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στην Καταλανική ομάδα, η μεταγραφή του Philippe Coutinho θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα του Ernesto Valverde. Είναι 100% σίγουροι ότι θα αποκτήσουν τον παίχτη, διότι είναι και επιθυμία του ίδιου (!)

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο ομάδων, οι ″Blaugrana″ πιστεύουν πως με μία πρόταση €85 εκ. θα αποσπάσουν το ναι της Liverpool. Απ’ ότι φαίνεται, οι κύριοι που επινόησαν αυτή την ιστορία, ξέχασαν τα €220 εκ. που θα βάλει στα ταμεία της η Barcelona εάν πουληθεί ο Neymar στην PSG.

Πάλι σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους, ο Coutinho έχει μιλήσει με ανθρώπους στη Liverpool και έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα. Επίσης, εκπρόσωποι της Barcelona έχουν συναντήσει εκπροσώπους του Βραζιλιάνου στο Λονδίνο και έχουν καταλήξει πως ο παίχτης είναι πρόθυμος να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει σε εμάς.

Εδώ βλέπουμε πόσο θλιμμένος είναι ο Coutinho στη Liverpool

Και να υπάρξει περίπτωση πώλησής του Coutinho, η Liverpool δε θα τον αφήσει με ποσό κάτω των €100 εκ. Πάντως σύμφωνα με τις πηγές της δικιάς μας ομάδας, δεν τίθεται ούτε θέμα πώλησης, ούτε ο παίχτης επιθυμεί να αποχωρήσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com