Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Σενάρια για Liverpool και Lemar

Σενάρια για Liverpool και Lemar

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια περί μεταγραφών στην Liverpool.Αυτή την φορά, Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Reds για τον παίκτη της Monaco, Thomas Lemar.

Ο Lemar, είναι εδώ και μέρες ένας από τους νούμερο ένα στόχους της Arsenal.Ο Arsene Wenger, θέλει να εντάξει στο ρόστερ της Arsenal, τον 21χρονο εξτρέμ, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να κάνει κάποια πειστική προσφορά στους Γάλλους.

Η γαλλική Le10Sport, πιστεύει πως η Liverpool έχει στο στόχαστρο της τον Lemar, αλλά θα κάνει κίνηση μόνο υπό κάποιες περιπτώσεις.Αρχικά, θα πρέπει να πουληθεί ο Coutinho.Ο Thomas Lemar, θεωρείται αντικαταστάτης του.Έπειτα θα πρέπει να κάνει η Liverpool καλύτερη προσφορά από την Arsenal για τον παίκτη, ενώ τέλος, η προσφορά που θα γίνει, θα πρέπει να είναι και αρκετά μεγάλη, γιατί βλέπουμε πως οι Κανονιέρηδες, δυσκολεύονται στις διαπραγματεύσεις με την Monaco.

Σαφώς και δεν θεωρούμε ρεαλιστικά αυτά τα σενάρια.Κίνηση για τον Lemar δεν είναι δυνατόν να γίνει γιατί η Liverpool δεν πρόκειται να πουλήσει τον Coutinho.Το χουν ξεκαθαρίσει οι Reds και ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com