Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκινάει «επιχείρηση Van Dijk» στη Southampton

Ξεκινάει «επιχείρηση Van Dijk» στη Southampton

Μεγάλη βδομάδα για την παραμονή ή όχι του Virgil Van Dijk ξεκινάει στο στρατόπεδο της ομάδας της Southampton. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής Daily Echo, οι Saints ελπίζουν πως αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρουν να πείσουν τον Ολλανδό αμυντικό να ξεχάσει μία πιθανή μεταγραφή στη Liverpool και να αποφασίσει να επιστρέψει στις προπονήσεις με το υπόλοιπο ρόστερ του Mauricio Pellegrino.

O 26χρονος έχει διαμηνύσει εδώ και αρκετές ημέρες στον προπονητή του ότι θέλει να φύγει άμεσα από την ομάδα της Southampton για να αγωνιστεί με τη Liverpool, και ως εκ τούτου, ο νέος προπονητής της ομάδας των Saints, έχει αφήσει εκτός προπονήσεων μέχρι νεοτέρας έναν παίκτη που μόνο στην ομάδα του δεν έχει το μυαλό του. Όμως από τη στιγμή που η Liverpool παραμένει αδρανής, χωρίς να έχει κάνει κάποια καινούργια πρόταση, στην Southampton περιμένουν πως θα μπορέσουν να πείσουν σύντομα τον Van Dijk να σταματήσει να σκέφτεται άλλα… λιμάνια και να επιστρέψει στις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες της ομάδας με την οποία δεσμεύεται με 5ετές συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός έχει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο, όταν και τραυματίστηκε. Από τότε, είτε λόγω της φυσικής του κατάστασης, είτε λόγω της «αυτοεξορίας» του, ο Van Dijk παραμένει στα πιτ. Ο Pelegrino λογαριάζει μία ζωή χωρίς αυτόν, όμως η μεγάλη εβδομάδα για την περίπτωσή του ξεκινάει σήμερα για τους Saints και η «επιχείρηση Van Dijk» θα έχει ως σκοπό να τον κάνει να ξεγράψει μία και καλή το σενάριο μεταγραφής του, τουλάχιστον για αυτό το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com