Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απομακρύνεται ακόμα περισσότερο ο Keita

Απομακρύνεται ακόμα περισσότερο ο Keita

Η υπόθεση Keita φαίνεται να παίρνει ακόμα περισσότερο αρνητική τροπή, μετά από το τελευταίο δημοσίευμα του Sky Sports. Σύμφωνα με υψηλό στέλεχος της Leipzig, η RB Leipzig δεν θα παραχωρήσει κανέναν παίκτη φέτος. Όμως δεν είναι αυτό το νέο, μιας και τα στελέχη της Leipzig μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις.

Το Sky Sports κατανοεί πως και η τρίτη πρόταση της Liverpool έπεσε στο κενό, ενώ ταυτόχρονα ο αθλητικός διευθυντής της Leipzig, Ralf Rangnick, προσπαθεί να πείσει τον μέσο από την Γουινέα να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς το τωρινό λήγει το 2020, ενώ από του χρόνου θα ενεργοποιηθεί ρήτρα ύψους 48 εκατομμυρίων λιρών.

Πλέον η πιθανότητα ο παίκτης να φορέσει τα κόκκινα του Merseyside φαντάζει πολύ πιο δύσκολη, δικαιώνοντας – δυστυχώς, που μακάρι να μας διέψευδαν – το liverpool.gr, το οποίο σας έγραψε και για μη συμφωνία, αλλά και για πολύ πιο μειωμένες πιθανότητες συμφωνίας μεταξύ των συλλογών, διαβλέποντας ένα πιθανό ναυάγιο. Όλα αυτά τελούν υπό την προϋπόθεση να μην υπάρξει καμία δραματική ανατροπή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com