Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπό παραχώρηση ο Markovic διά στόματος Klopp

Υπό παραχώρηση ο Markovic διά στόματος Klopp

Αποτελούσε κοινό μυστικό στο Liverpool ότι ο Markovic ήταν υπό παραχώρηση από την αρχή του καλοκαιριού. Και μπορεί να αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό της χρονιάς απέναντι στην Tranmere, όμως το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Wigan, σφράγισε οριστικά την μοίρα του Σέρβου εξτρέμ. Τώρα ήταν η σειρά της… επίσημης ταμπέλας πώλησης στον παίκτη· και μπήκε από τον Jurgen Klopp.

«Με τον Lazar, δεν είναι μυστικό ότι αν βρει ομάδα, τότε θα διαπραγματευτούμε. Αυτό ίσχυε και πέρυσι» είπε στην ECHO, ενώ μίλησε και για την φυσική του κατάσταση.

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει και σαν άνθρωπος. Τώρα είναι εντάξει και είναι ακόμα ένας παίκτης που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από όταν τον γνώρισα. Πριν, είχε ένα πρόβλημα, όμως τώρα είναι εντάξει. Θα υπάρχει κάποια ομάδα που θα τον χρειάζεται» συμπλήρωσε, κάνοντας ψηστήρι στους υποψήφιους μνηστήρες. Έως τώρα, το όνομα του παίκτη έχει συνδεθεί με την Watford και την Besiktas, ενώ η Liverpool φέρεται να έχει ρίξει τις απαιτήσεις της στα 12 εκατομμύρια λίρες.

Η υπόθεση σίγουρα έχει πολύ ψωμί ακόμα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com