Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αν όχι Keita,τοτε τι;

Αν όχι Keita,τοτε τι;

H Liverpool καταβάλει τεράστια προσπάθεια να αποκτήσει τον Naby Keita από τη Red Bull Leipzig. Ο Klopp βέβαια υπαινίχθηκε πως αν δεν αλλάξει κάτι η ομάδα του θα πρέπει να κοιτάξει προς άλλες πολιτείες. Το liverpool.gr έψαξε και σας παρουσιάζει παίκτες στους οποίους μπορεί μα στραφεί η ομάδας μας προσπαθώντας να βρεί παίκτη με παρόμοι χαρακτηριστικά με τον Αφρικανό της Leipzig.

1)Jean Michael Seri : Η Nice αποτέλεσε την δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη στο περυσινό Championnat μετά την AS Monaco. Ο Lucien Favre επιβέβαιωσε τη φήμη του ως αναμορφωτή ομάδων και στο έργο του εξυπηρετήθηκε πολύ από τη συμβολή του 26χρονου Ιβοριανού μέσου των «Αετών» της Νίκαιας. Με 7 γκολ και 9 ασίστ, 2.2 πάσες κλειδιά ανά παιχνίδι και κοντά στο 90% ακρίβεια μεταβιβάσεων είναι πραγματικό εργαλείο στην ανάπτυξη της ομάδας. Τρεχαλατζής, με πνευμόνια ίσως κάτι πολύ κοντινό στον Keita. Κατά πολλούς ενδιαφέρει πολύ και τον Ernesto Valverde στη Barcelona με την ομάδα του να ζητά 45 με 50.000.000 για να τον παραχωρήσει.

2)Leon Goretzka : ο Goretzka αποτελεί μία από τις λαμπρότερες προοπτικές της Γερμανίας στη θέση του box to box μέσου. Παίκτης με εκπληκτική ανάγνωση παιχνιδιού, κάθετη κίνηση που ζορίζει άμυνες, γκολ και κυρίως εξαιρετική φαντασία. Δεν βοηθά αμυντικά όσο ο Keita ωστόσο σίγουρα τον έχει τσεκάρει ο Klopp από τη γενέτειρα του. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2018 ωστόσο φημολογείται έντονα πως θα είναι παίκτης της Bayern Munchen σε λίγους μήνες. Συνετή μία γρήγορη αντίδραση αν πρόκειται να προσπαθήσουν οι Reds να τον αποκτήσουν.

3)Renato Sanchez : ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικούποδοσφαίρου. Με την εμπειρία του EURO 2016 στις πλάτες του, πήγε στην Bayern όπου έπεσε πέρυσι στο συνωστισμό των μέσων αλλά και την απειρία του και δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Δεδομένα η Bayern θα τον παραχωρήσει αλλά μάλλον σαν δανεικό. Δυνατός στο ένας εναντίον ενός, αρκετά γρήγορος, εκρηκτικός, με γερά πνευμόνια και εξαιρετικές παραστάσεις. Ίσως ένα safe bet ειδικά στα χέρια του Klopp, που είναι μανούλα να δουλεύει με τέτοιες ηλικίες.

4) Geoffrey Kondogbia : το προηγούμενο διαμάντι στον άξονα της Monaco πριν τον Bakayoko που είναι πλέον παίκτης της Chelsea. O Kondogbia πήγε πέρυσι στην Inter και σε μία σεζόν που η ομάδα του Μιλάνου ήταν μετριότατη περιορίστηκε και εκείνος σε έλλειψη σταθερότητας. Παρόλα αυτά είναι μία φυσική παρουσία που λείπει από το κέντρο της Liverpool και για το σουλούπι του σίγουρα χαρακτηρίζεται γρήγορος. Χωρεί βέβαια αρκετή βελτίωση στο παιχνίδι του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

5) Blaise Matuidi : αναμφισβήτητα ο πλέον «ψημένος» στο υψηλό επίπεδο. Στα 30 του, ο Γάλλος (πολυ)μέσος ακούγεται πιο έντονα ποτέ πως θα αποχωρήσει από το Παρίσι με την Juventus να παλεύει για την περίπτωσή του. Εμπειρία Champions League, πρωταθλητισμού, ακρίβεια μεταβιβάσεων, εύκολη αναχαίτιση αντίπαλης ανάπτυξης, προσαρμόσιμος με σύστημα με  όσα χαφ επιλέξει ο προπονητής του, τρέξιμο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ιδανικός για Klopp και ας είναι στα 30 του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com