Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είχα ιδέα για τον Solanke»

Klopp: «Δεν είχα ιδέα για τον Solanke»

Εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στο παγκόσμιο κύπελλο νέων με την Εθνική αγγλίας όσο και στις πρώτες του εμφανίσεις με την Liverpool πραγματοποιεί ο νέος παίκτης των Reds, Dominic Solanke.

Ωστόσο ο Jurgen Klopp σε πρόσφατες δηλώσεις του για τον πιτσιρικά που έχει κλέψει τις καρδιές των φίλων των ¨Κόκκινων» τόσο για την τρελή του επιθυμία να έρθει στο Anfield όσο και με το ταλέντο του, είπε πως δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του και χρωστάει πολλά στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Συγκεκριμένα:

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ιδέα καν για την ύπαρξη του Dominic. Πρώτη φορά που άκουσα για αυτόν ήταν ότι θέλει να έρθει σαν τρελός στην ομάδα, ενώ παίζει στην Chelsea. Τότε έψαξα, βρήκα κάποια dvd τον είδα και είπα «ε, άμα θέλει τότε ας γίνει.

Χρωστάω πάρα πολλά στο τμήμα σκάουτινγκ για την συγκεκριμένη μεταγραφή καθώς εγώ τον έχω δεί μόνο σε κάποια dvd όπως σας είπα με τους μικρούς της Chelsea και στην Vitese οπού ήταν δανεικός.

Έχω δει αρκετούς ταλαντούχους νέους, ωστόσο αυτός με εντυπωσίασε, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα για την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα. Είναι επίσης δεδομένο ότι η αξιοποίηση του ταλέντου ενός παίκτη εξαρτάται πάρα πολύ και από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί με την περίπτωση του όπως και με την περίπτωση όλων των νεαρών παιδιών, πολλές φορές είναι δύσκολο να αποδόσεις σε τόση νεαρή ηλικία.»

Αυτά ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού της ομάδας, και εμείς ελπίζουμε η επιλογή του Dominic να έρθει στην ομάδα μας, να αποδειχθεί ευεργετική τόσο για αυτόν όσο για την ομάδα και εμάς.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com