Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θέλει Kent η Hull

Θέλει Kent η Hull

Σας πληροφορήσαμε για την περίπτωση του Andrew Robertson, του αριστερού μπακ της Hull City, ο οποίος πλησιάζει στο Merseyside και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Την αντίθετη διαδρομή ενδέχεται να την κάνει όμως ένας παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ρόστερ των Reds.

Σύμφωνα με τον Andy Kelly της ECHO, οι Tigers ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον ακραίο μεσοεπιθετικό της Liverpool, Ryan Kent. Σε μία κίνηση που δεν θα έχει κάποια ουσιαστική σύνδεση με την απόκτηση του Robertson, αλλά που ευελπιστούν ότι θα διευκολυνθεί από εκείνη, καθώς θα υπάρχει ήδη ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας των δύο ομάδων, η ομάδα της Hull θέλει να αποκτήσει τον 20χρονο Άγγλο, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Barnsley.

O Klopp λογικά θα θελήσει να δώσει στον Ryan Kent την ευκαιρία να πάρει άλλη μία χρονιά «ψησίματος» στην Championship, καθώς βρίσκεται σε μία θέση στην οποία ήδη υπάρχουν οι Salah, Mane, Coutinho, Lallana αλλά και ο Sheyi Ojo, για τον οποίο βέβαια υπάρχει και το ενδιαφέρον της Middlesbrough, επίσης για δανεισμό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com