Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lucas: «Όλο και πιο δύσκολο!»

Lucas: «Όλο και πιο δύσκολο!»

Για τις εμπειρίες της 11ης συνεχόμενης προετοιμασίας του με τη Liverpool και της 2ης κάτω από τις οδηγίες του Jurgen Klopp μίλησε ο βραζιλιάνος μέσος των Reds, Lucas Leiva.

«Γίνεται όλο και πιο δύσκολο!» σχολίασε γελώντας ο Lucas. «Προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα – δύναμη, ισορροπία, αντοχή, τα πάντα! κι αυτό είναι καλό. Είχαμε ένα πλάνο για να κάνουμε στις διακοπές. Δεν ήταν τόσο δύσκολο, απλά έπρεπε να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία καλά, γιατί αυτά που αφορούν την προετοιμασία είναι η καλή κατάσταση και το να βελτιώνεσαι.»

«Χτίζονται αυτά. Είναι έντονο, όπως πρέπει να είναι. Αλλά όταν έχεις εμπειρία ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Μου λείπει η επαφή με την μπάλα. Δεν έπαιξα ποδόσφαιρο για όλη τη διάρκεια των διακοπών μου και είναι καλό να αρχίσουμε να παίζουμε με την μπάλα σιγά σιγά και μαζί να βρίσκουμε τις κινήσεις μας. Ελπίζουμε ότι τον Αύγουστο θα είμαι όλοι σε φοβερή κατάσταση.»

«Τελειώσαμε τη σεζόν καλά. Φυσικά τώρα μιλάμε για μία νέα σεζόν. Πρέπει να κάνουμε τα ίδια και ακόμα περισσότερα. Είναι μία νέα πρόκληση» εξήγησε ο Lucas για την νέα σεζόν, που περιλαμβάνει και τα προκριματικά Champions League τον Αύγουστο.

«Η δεύτερη προετοιμασία πάντως με τον ίδιο προπονητή σημαίνει ότι ξέρεις και πως θέλει αυτός πια να δουλεύουμε. Σε αυτήν την άποψη είναι ένα θετικό και μακάρι να ξεκινήσουμε καλά, όπως ακριβώς τελειώσαμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com