Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Migs: «Είμαστε πεινασμένοι για να ξαναρχίσουμε!»

Migs: «Είμαστε πεινασμένοι για να ξαναρχίσουμε!»

Την πείνα που βλέπει στην ομάδα στις πρώτες ημέρες της προετοιμασία τόνισε ο Simon Mignolet, σε δηλώσεις του στο liverpoolfc.com.

O Βέλγος τερματοφύλακας μίλησε στην επίσημη σελίδα για την αποφασιστικότητα που υπάρχει μεταξύ αυτού και τον συμπαικτών του στην έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

«Είναι πάντα ωραία να επιστρέφεις» δήλωσε ο Migs. «Είχαμε ένα καλό διάλειμμα αλλά πάντα ανυπομονείς για την επόμενη σεζόν. Είμαστε πίσω εδώ με όλη την ομάδα και το να βλέπεις όλους εδώ και τα νέα πρόσωπα είναι ωραίο, είναι ωραία να ξεκινάς τις προπονήσεις ξανά.»

«Χωρίς διεθνή τουρνουά φέτος – εκτός απ’τον Emre που είχε το Συνομοσπονδιών – είχαμε ένα καλό διάλειμμα, επομένως όλοι είναι πεινασμένοι να ξαναξεκινήσουν. Νομίζω ότι όλοι κάναμε τη δουλειά μας όταν ήμασταν σε άδεια και όλοι τώρα μπορούμε να προετοιμαστούμε για τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να ξεκινήσουμε με μία καλή βάση σε μία μεγάλη σεζόν.»

Μαζί με την άλλη «φουρνιά» διεθνών (Salah, Wijnaldum, Lovren), o Mignolet υποβλήθηκε χθες Σάββατο στα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ πριν την έναρξη των προπονήσεων.

«Στην πρώτη ημέρα είσαι πάντα αγχωμένος για να δεις τι θα βγάλουν τα τεστ και να δεις τι έκανες όλο αυτόν τον καιρό που είχες άδεια.» εξήγησε. «Αλλά όλο αυτό είναι μέρος της προετοιμασίας, το να είσαι σίγουρος ότι είμαστε εδώ με μία καλή βάση την οποία θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις επόμενες εβδομάδες ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν.»

«Πάντως είναι ωραία που βλέπουμε όλα τα γνώριμα πρόσωπα πάλι, έχουμε μία καλή συνεργασία οι τερματοφύλακες εδώ» πρόσθεσε μιλώντας για την τριάδα αυτού, του Loris Karius και του Danny Ward, μαζί με τον προπονητή τους, John Achterberg.

«Όλοι οι τερματοφύλακες θα σπρώξουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Φυσικά και πάντα θα δουλεύεις για να κρατήσεις τη θέση σου, όμως το σημαντικό είναι να έχει η Liverpool μία καλή σεζόν. Έτσι πρέπει να κοιτάξουμε να ετοιμαστούμε καλά κυρίως ως γκρουπ και μετά, φυσικά, και ως ατομικές οντότητες, το οποίο είναι κι αυτό σημαντικό. Αλλά η ομάδα είναι πρώτη και πρέπει να πετύχει. Αυτό είναι το κύριο πράγμα που κοιτάμε να καταφέρουμε στην προετοιμασία και μετά φυσικά πρέπει να το αποδείξουμε και κατά τη διάρκεια της σεζόν» κατέληξε ο Mignolet.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com