Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Eιδικό φυσικοθεραπευτή παρακολουθεί ο Sturridge

Eιδικό φυσικοθεραπευτή παρακολουθεί ο Sturridge

Ο Daniel Sturridge βρίσκεται και αυτός στις ΗΠΑ όπως και οι Simon Mignolet και Loris Karius. Ωστόσο, ο Άγγλος επιθετικός δεν βρίσκεται μόνο για διακοπές αλλά κυρίως για..προπόνηση. Τι προπόνηση;

Σε φωτογραφία που ανέβασε ο παίκτης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζεται να κάνει μία ειδική άσκηση και μας αποκάλυψε πως συνεργάζεται αυτή την περίοδο με το γνωστό φυσικοθεραπευτή  Andy Barr. Έναν κορυφαίο στο είδος του, που πρόσφατα είχε προσληφθεί και από τη μπασκετική ομάδα των New York Knicks αλλά και που είχε αναλάβει και τον Vincent Kompany, με τον Βέλγο αμυντικό της City να χαρακτηρίζει τον Barr ως κορυφαίο.

Ο Barr ειδικεύεται στην πρόληψη και ο Sturridge συνεργάζεται μαζί του ώστε να προσπαθήσει να μειώσει τη νέα σεζόν τα προβλήματα στο ισχύο που τον ταλαιπώρησαν φέτος. Σίγουρα, είναι μία κίνηση που μπορεία να χρειαστεί και ειδική προπόνηση αργότερα για τον Άγγλο στράικερ αλλά η Liverpool μόνο να επωφεληθεί μπορεί από αυτό.

Επίσης, ίσως είναι και μία κίνηση που καταδεικνύει την αφοσίωση του Daniel Sturridge ώστε να διατηρήσει την καριέρα του στη Liverpool σε άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com