Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός EURO για να δουλέψει ο Gomez

Εκτός EURO για να δουλέψει ο Gomez

Εκτός του Ευρωπαικού πρωταθλήματος U21 που διεξάγεται στην Πολωνία τέθηκε εκουσίως ο Joe Gomez ώστε να δουλέψει και άλλο το σώμα του αλλά και την αποθεραπεία του μετά τα όσα βίωσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Μετά από μία μακρά συνομιλία με τον προπονητή του στην εθνική ομάδα Aidy Boothroyd, αποφασίστηκε πως η καλύτερη επιλογή για τον νεαρό αμυντικό ήταν να απέχει από ένα καλοκαίρι με αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Gomez είχε πάθει ρήξη πρόσθιου χιαστού με την εθνική ομάδα τον Οκτώβριο του 2015 ενώ όταν επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι ένα νέο πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα τον κράτησε εκτός για κάποιους μήνες ακόμη. Επέστρεψε τον Ιανουάριο στη δράση για τη Liverpool και τον Μάρτιο για την εθνική ομάδα όως τώρα κρίθηκε πως καλύτερα να δουλέψει το σώμα του.

Μία απόφαση που μόνο καλό θα κάνει μακροχρόνια στον νεαρό αμυντικό που θέλει να εντυπωσιάσει τον Jurgen Klopp στην προετοιμασία ώστε να μείνει στο ρόστερ της Liverpool με ενεργότατο ρόλο. Ειδάλλως, θα δοθεί δανεικός διότι το μέλλον του μακροχρόνια είναι στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com