Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζητάει 10 εκατομμύρια λίρες για Solanke η Chelsea

Ζητάει 10 εκατομμύρια λίρες για Solanke η Chelsea

Άλλο ένα «αγκάθι» προέκυψε για την Liverpool, καθώς η Chelsea φέρεται να ζητάει 10 εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση για τον Dominic Solanke.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, η Liverpool οφείλει να πληρώσει ένα ποσό στην Chelsea ως τροφεία για τον παίκτη, λόγω του γεγονότος πως είναι κάτω των 24 ετών. Η Chelsea, η οποία στην αρχή ζητούσε 8 εκατομμύρια λίρες για τον παίκτη, άλλαξε γνώμη μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 στην Νότια Κορέα, όπου κατέκτησε το τρόπαιο με την Εθνική Αγγλίας, και φέρεται να ζητάει 10 εκατομμύρια λίρες.

Βέβαια, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε αυτές τις περιπτώσεις, δύσκολα συμφωνούν οι δύο ομάδες μεταξύ τους (βλέπε Danny Ings), οπότε συχνά η τιμή ορίζεται από το διαιτητικό δικαστήριο της Premier League, όπου με βάση τις ελάχιστες συμμετοχές του στην πρώτη ομάδα της Chelsea τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να ορίσει το ποσό στα 3 εκατομμύρια λίρες. Αυτό βέβαια μπορεί να πάρει καιρό, όμως η Liverpool δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα και ο παίκτης θα είναι κανονικά στην διάθεση της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com