Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κολακευμένος από το ενδιαφέρον ( ; ) της Liverpool δηλώνει ο Rafa Soares

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον ( ; ) της Liverpool δηλώνει ο Rafa Soares

Καθώς είναι δεδομένο πως η Liverpool ψάχνεται για αριστερό μπακ, ελέω λειψανδρίας στην θέση, τα ονόματα ρέουν συνεχώς στο ρεπορτάζ της ομάδας. Άλλο ένα όνομα είναι αυτό του Πορτογάλου Rafa Soares, που ανήκει στην Porto.

Ο 22χρονος δήλωσε γοητευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Παρακολουθώ την Liverpool από πολύ μικρή ηλικία και κάθε φορά που άκουγα το You’ll Never Walk Alone, ανατρίχιαζα! Ήταν μοναδικό συναίσθημα»

«Η Liverpool έχει πολύ κοινό στην Πορτογαλία, εκτιμούμε τους συλλόγους με ιστορία. Φυσικά και είμαι κολακευμένος από το ενδιαφέρον, όμως παραμένω παίκτης της Porto και είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο μου» καταλήγει.

Ο παίκτης φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Rio Ave, την οποία βοήθησε να καταλάβει την έβδομη θέση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, έχοντας 32 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ, ενώ η έλευση του Sergio Conceicao ίσως του δώσει θέση στην ομάδα φέτος. Η Porto φέρεται να έχει ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη, που ωστόσο δεν δείχνει να απασχολεί πραγματικά την ομάδα μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com