Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα σενάρια της Mirror για Van Dijk

Νέα σενάρια της Mirror για Van Dijk

Όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένα, κάθε μέρα προκύπτουν νέα δημοσίευματα γύρω από το όνομα του Virgil Van Dijk. Για αυτό και χρειάζεται πολλή προσοχή στο τι υιοθετούμε ως αληθές ή πιθανολογούμε ως βάσιμο.

Το σημερινό δημοσίευμα της Sunday Mirror κάνει λόγο για νικητή στην κούρσα υπογραφής του Van Dijk, ο οποίος είναι η Manchester City City και ο Pep Guardiola. Μάλιστα κάνει λόγο για μία οικονομική προσφορά που «λύγισε» τον παίκτη παρά τη θετική εντύπωση που του προξένησε το όραμα του Jurgen Klopp για τη Liverpool.

Εμείς θα παραμείνουμε σε αισθητή απόσταση από αυτό το σενάριο. Όχι, δεν αποκλείουμε ο παίκτης να καταλήξει στο City of Manchester ούτε θεωρούμε τη Liverpool φαβορί για την απόκτησή του. Κάθε άλλο. Σας γράψαμε όμως και χθες πως ακόμη και για την City που μπορεί να διαθέσει αμύθητα χρήματα, η υπόθεση Van Dijk δεν είναι εύκολη ούτε είναι πιθανό να έχει οριστική έκβαση στο άμεσο μέλλον.

Χώρια που αν βασιστούμε στη Mirror, η Liverpool τώρα θα έπρεπε ήδη να έχει ανακοινώσει τους Michael Keane και Andrew Robertson. Γενικότερα, τα Σαββατοκύριακα είναι δύσκολες μέρες δημοσιογραφικά σε μετεγγραφικές περιόδους διότι δεν κινούνται πάρα πολλά πράγματα. Αναγκαστικά πολλοί άνθρωποι πρέπει να γράψουν κάτι. Για αυτό και δεν λαμβάνουμε σοβαρά υπ΄όψιν δημοσιεύματα σαν τα σημερινά διότι υπάρχουν εξηγήσεις για την προβολή τους. Καλύτερος σύμβουλος στην υπόθεση Van Dijk είναι η υπομονή και η ώριμη αξιολόγηση περιστάσεων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com